Bikinifelső-körkép: találd meg a kedvenc fazonodat

Nyár bikinitrend2018 bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha már tudod, hogy milyen fürdőruha illik az alakodra, ideje elmerülni a boltok kínálatában, ahol nemcsak egyrészeseket és bikiniket találsz, de a bikinifelsők hihetetlenül széles tárháza is vár. Ez az a darab, amiből a legnagyobb a választék, de ne ijedj meg, segítünk közöttük eligazodni.
  • Push up

A hagyományos kosaras fazonok manapság leginkább push upos megoldással kaphatóak. Ez szép formákat ad, csinál egy kis dekoltázst, így ha szeretnéd hangsúlyozni a nőiességedet, ez a fazon neked való. A klasszikus vállpántos mellett push upos felsőt találhatsz nyakba kötős megoldással is.

Forrás: Tezenis
  • Háromszög

A háromszög bikini egy nagyon dögös fazon, és szinte mindenkinek jól áll. A klasszikus, egyszínű daraboktól kezdve a mintásig és a fodrosig sok minden megtalálható a palettán.

Forrás: Tezenis
  • Bandeau

A vállpánt nélküli bandeau is egy szuper darab, és sokféle stílusban kapható, a V kivágású például egy kifejezetten szexi fazon. Ha kisebb domborulatokkal rendelkezel, akkor érdemes kicsit átgondolni, hogy milyet válasssz. Keress fodros fazont, az optikailag nagyobbnak mutat majd cicitájékon. Ha viszont kifejezetten nagy kebleid vannak, és nincs a bandeau-hoz nyakpánt, akkor nézz egy másik típust, mert ez nem tartja a melleket.

Forrás: Tezenis
  • Balconette

A balconette fazon jellemzője, hogy a mellek kapnak egyfajta alátámasztást, és a kosár alacsonyabb szabású, így szépen kihangsúlyozza a nőies formákat. A klasszikus kosaras fazon mellett háromszög megoldással is kapható.

Forrás: Tezenis
  • Topos fazon

Manapság nagyon trendi az a bikinifelső is, amiben a megszokottnál több az anyag. Gyönyörűen kiemeli például a vállakat a pólónyakig magasított fazon, de a crop top szerűen, vagy fűzőszerűen kialakított bikinifelső is nagyon izgalmas megoldás.

Forrás: Tezenis
Diana, Katalin hercegné és Meghan Markle: 3 esküvő ruha, amit imádott a világhttp://www.life.hu/trend/20180523-diana-katalin-hercegne-es-meghan-markle-3-eskuvo-ruha-amit-imadott-a-vilag.htmlÉvtizedekig nélkülöznünk kell az olyan világraszóló királyi és hercegi esküvőket, mint amilyen a hétvégi Meghan Markle-Harry herceg frigy volt. A hiányérzetet kicsit enyhítendő, most együtt mutatjuk be a három legizgalmasabb esküvő bizonyos részleteit, különös tekintettel a menyasszonyi viseletekre. TrendOrigoSminkmustra a cannes-i filmfesztiválrólhttp://www.life.hu/trend/20180522-sminkmustra-a-cannesi-filmfesztivalrol.htmlIdén is pazar ruhaköltemények és csodálatos sminkek uralták a vörös szőnyeget Cannes-ban. Ha kategorizálni kellene, akkor négyféle trend uralkodott a sminkek terén. Az egyik közkedvelt irány a natúr look volt, a másik a macskaszem, a harmadik a füstös szemfestés, és nem hiányozhatott a részegítően izgalmas, vörös ajakrúzs sem. TrendOrigoBillboard 2018: stílusmustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20180522-billboard-2018-stilusmustra-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy az lenni szokott, a Billboard-gála sem kizárólag a zenei díjakról szólt. A vörös szőnyeges bevonulás ezúttal is tartogatott meglepetéseket: voltak tündöklő outfitek, jelmezszerű viseletek, de a plasztikrémek sem maradtak el. Trend--Stella McCartney tervezte Meghan Markle második menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20180520-stella-mccartney-tervezte-meghan-markle-masodik-menyasszonyi-ruhajat.htmlMeghan Markle első menyasszonyi ruhájával kapcsolatban szinte semmilyen találgatás nem igazolódott be, habár akkor is csak egy dolgot tudtunk biztosan a ruháról: hogy kettő lesz belőle. Trend--Hercegi esküvő: az időtlen elegancia ihlette Meghan Markle menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20180519-hercegi-eskuvo-az-elso-kepen-meghan-marklerol-menyasszonyi-ruhaban.htmlA királyi család rajongói hónapok óta találgatják, milyen ruhában mondja ki Meghan Markle a boldogító igent. Most végre megérkeztek az első képek Harry herceg menyasszonyáról, és a tervező kilétére is fény derült. Trend--Hercegi esküvő: először jelent meg nyilvánosan szülése óta Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20180519-katalin-hercegne-gyonyoru-volt-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojen.htmlKatalin hercegné április 23-án adott életet harmadik gyermekének, Lajos hercegnek. Akkor láttuk utoljára nyilvános eseményen, amikor Diana hercegnét idéző ruhában megmutatta a kicsit a nagyvilágnak. Egészen mostanáig, hiszen ő is jelen volt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.