Sminkelj úgy, mint a születésnapos Lily-Rose Depp

Forrás: Getty Images -
Lily-Rose Depp szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan a modellek élvonalába tartozik Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya. Lily-Rose Depp már 2016-ban a Chanel arca lett, és ebben az évben a kifutón is debütált. A fiatal modell ma ünnepli 19. születésnapját. Sminktitkait Larion Oscar árulja el.

A sztárcsemete imádja a szemhangsúlyos sminkeket, azon belül is a természetes hatású szemfestést részesíti előnyben. Mániákusan gyűjti a szemkiemelő tusokat, egyszerűen imádja a szemét ezzel a kozmetikummal kiemelni. Kedvenc színei a bézs, a bronz és a fekete.

Ha az alkalom megkívánja, az arcápolás után esszenciális arcpermettel kényezteti bőrét. Az alapozás előtt bőrtökéletesítő primert tesz fel, hogy minimális alapozó réteg legyen csak rajta, ami egységesíti a bőrszínét. Krémes bronzosítóval emeli ki az arccsontját, amire szintén krémes highlightert tesz, és az ujjával összedolgozza az árnyalatokat. Púdert csak a T-zónára használ, illetve a szem alá. Szemöldökét egy áttetsző szemöldökspirállal fésüli, ahogy most divatos: enyhén kifelé.

Boldog 19. születésnapot Lily-Rose Depp! Forrás: Getty Images

A szemfestéshez először a fényes bézs árnyalatot teszi a szemzugba, majd a mozgó szemhéjára a kedvenc bronzos árnyalatú szemhéjpúderét satírozza. Fekete szemceruzával alul-felül kiemeli a vízvonalát, majd egy kifelé vastagodó tusvonalat húz a szempillák tövébe. Szempilláit extra fekete, dúsító szempillaspirállal festi ki alul-felül. Ajkát rendszerint ugyanazzal az ártatlan pink-brown, árnyalattal festi ki. Próbáld ki a sztár sminkjét, ha igazán természetes, szemhangsúlyos sminkre vágysz.

Sminkmustra a cannes-i filmfesztiválrólhttp://www.life.hu/trend/20180522-sminkmustra-a-cannesi-filmfesztivalrol.htmlIdén is pazar ruhaköltemények és csodálatos sminkek uralták a vörös szőnyeget Cannes-ban. Ha kategorizálni kellene, akkor négyféle trend uralkodott a sminkek terén. Az egyik közkedvelt irány a natúr look volt, a másik a macskaszem, a harmadik a füstös szemfestés, és nem hiányozhatott a részegítően izgalmas, vörös ajakrúzs sem. TrendOrigoBillboard 2018: stílusmustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20180522-billboard-2018-stilusmustra-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy az lenni szokott, a Billboard-gála sem kizárólag a zenei díjakról szólt. A vörös szőnyeges bevonulás ezúttal is tartogatott meglepetéseket: voltak tündöklő outfitek, jelmezszerű viseletek, de a plasztikrémek sem maradtak el. Trend--Diana, Katalin hercegné és Meghan Markle: 3 esküvő ruha, amit imádott a világhttp://www.life.hu/trend/20180523-diana-katalin-hercegne-es-meghan-markle-3-eskuvo-ruha-amit-imadott-a-vilag.htmlÉvtizedekig nélkülöznünk kell az olyan világraszóló királyi és hercegi esküvőket, mint amilyen a hétvégi Meghan Markle-Harry herceg frigy volt. A hiányérzetet kicsit enyhítendő, most együtt mutatjuk be a három legizgalmasabb esküvő bizonyos részleteit, különös tekintettel a menyasszonyi viseletekre. TrendOrigoStella McCartney tervezte Meghan Markle második menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20180520-stella-mccartney-tervezte-meghan-markle-masodik-menyasszonyi-ruhajat.htmlMeghan Markle első menyasszonyi ruhájával kapcsolatban szinte semmilyen találgatás nem igazolódott be, habár akkor is csak egy dolgot tudtunk biztosan a ruháról: hogy kettő lesz belőle. Trend--Hercegi esküvő: először jelent meg nyilvánosan szülése óta Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20180519-katalin-hercegne-gyonyoru-volt-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojen.htmlKatalin hercegné április 23-án adott életet harmadik gyermekének, Lajos hercegnek. Akkor láttuk utoljára nyilvános eseményen, amikor Diana hercegnét idéző ruhában megmutatta a kicsit a nagyvilágnak. Egészen mostanáig, hiszen ő is jelen volt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. Trend--Hercegi esküvő: a koszorúslányok ruháját is a Givenchy divatház terveztehttp://www.life.hu/trend/20180519-a-koszoruslanyok-ruhajat-is-a-givenchy-divathaz-tervezte.htmlAhogy Meghan Markle menyasszonyi ruháját, úgy a koszorúslányok ruhácskáját is a Givenchy divatház tervezte. Az apródok viseletét pedig a Blues and Royals fegyveres erők uniformisa ihelette, amiben Harry herceg kimondta a boldogító igent. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.