Sminkmustra a cannes-i filmfesztiválról

Cannes szépségápolás smink Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén is pazar ruhaköltemények és csodálatos sminkek uralták a vörös szőnyeget Cannes-ban. Ha kategorizálni kellene, akkor négyféle trend uralkodott a sminkek terén. Az egyik közkedvelt irány a natúr look volt, a másik a macskaszem, a harmadik a füstös szemfestés, és nem hiányozhatott a részegítően izgalmas, vörös ajakrúzs sem.

Natúr Look

  • Stella Maxwell

Kifinomultan elegáns sminkje tökéletesen passzolt a törékeny alkatához és saját színeihez. Szép alapozása, az arc finom kontúrozása a lágy highlighttal szinte a tökéletesség határát súrolta. Szemöldöke szépen formázott, rafinált szemfestése mestermunka. Érzékien telt ajkát természetes árnyalatú ajakrúzzsal hangsúlyozta.

Stella Maxwell Forrás: AFP
  • Cate Blanchett

A kortalanság királynője. Káprázatosan nézett ki. Ennek az egyik titka, hogy kifinomult alapanyagokat használt és diszkrét színeket, amiket gondosan összeválogatott, figyelembe véve a saját természetes színeit és persze azt is, hogy harmonizáljon a designer ruhával, kiegészítőkkel. A krémes textúrákat részesítette előnyben a sminkben, mert rugalmasan idomul a bőrhöz és finoman árnyalt marad tőle.

Cate Blanchett Forrás: Getty Images
  • Sara Sampaio

Arcát gyönyörűen alapozta és árnyékolta a mai trendeknek megfelelően. Arccsontját krém highlighttal emelte ki finoman, így üdítő jelenséggé varázsolta karakterét. Egy kis csillogás a szemhéjon és egy hideg barna ceruza a szempillák tövében, majd mindenzt megkoronázta a fekete szempillaspirállal. Fenséges volt.

Sara Sampaio Forrás: AFP

Cat Eyes Look

  • Naomi Campbell

Egy igazi ragadozó. A legszebb tusvonalat tudhatja magáénak. Mindamellett tökéletes volt a sminkje, érzékien stílusos volt a megjelenése, topmodellhez méltóan.

Naomi Campbell Forrás: AFP
  • Winnie Harlow

Titokzatosan izgalmas szemfestését nem lehetett nem észrevenni. Keleties hatású szemfestésének titka, hogy a kifelé vastagodó, ívesen túlhúzott, merész tusvonalát összekötötte az alsó szempillatővel és vízvonallal. Hozzá a részegítően izgalmas burgundi ajakrúzs, hmmm... mesésen nézett ki.

Winnie Harlow Forrás: AFP/Loic Venance
  • Leomie Anderson

Egy fashionista vadmacskás, kobaltkék tusvonallal hangsúlyozta ki egyéniségét zseniálisan. Csak úgy vibrált körülötte a levegő. Gyönyörű alapozását egy fényes, természetes hatású, trendi csillogó szájfénnyel bolondította meg.

Leomie Anderson Forrás: Getty Images

Smoky Eyes Look

  • Penelope Cruz

Csodálatosan nézett ki, mint mindig. A tőle megszokott, finoman kiemelt, misztikus tekintetét csak egy fekete szemceruzával hozta izgalomba úgy, hogy alul-felül kiemelte a vízvonalát és fent a szempillák tövét, amit elsatírozott. Természetes alapozása, hamvas rózsás ajakrúzsa csak fokozta izgalmas karakterét.

Penelope Cruz Forrás: AFP
  • Thylane Blondeau

Szépen hangsúlyozott arca, meleg terrakotta-barna kombinációjú szemfestése egy kis feketével fűszerezve mesterien kiemelte gyönyörű kék szemét. Nagyon izgalmasra sikerült ez a füstös hatású szemfestés, amit barackos ajakrúzzsal kombinált.

Thylane Blondeau Forrás: AFP/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress
  • Kristen Stewart

Lázadó, punkos füstös szemfestése nagyon jól passzolt egyéniségéhez. A merészen túltolt smoky-t összemosta a vízvonallal, hogy még drámaibb legyen a tekintete. Mindezt megfejelte egy kis metálos, ezüstös csillogással a szemzugban, amitől még izgalmasabb lett a szemfestlse. Hozzáélénkítette a szemöldökének színét egy natúr alappal kombinálva, így zseniális lett az összhatás.

Kristen Stewart Forrás: AFP/Stefanie Rex

Red Lipstick Look

  • Marion Cottilard

Egy igazi francia, és ehhez méltóan nőiesen sikkes sminkben mutatkozott. Finom alapozás, hajszínéhez igazított finom szemöldök, klasszikus tusvonal és egy klasszikus vörös ajakrúzs: időtlenül frissítő jelenség volt.

Marion Cotillard Forrás: Getty Images
  • Amber Heard

Kifelé vastagodó merész tusvonallal, egy strasszkővel a szeme alatt, illetve narancsos piros árnyalatú ajakrúzsával hívta fel magára a figyelmet.

Amber Heard Forrás: Getty Images
  • Irina Shayk

Nőiesen tökéletes kisugárzása már önmagában figyelemreméltó, érzékien telt ajkairól nem is beszélve. Mesterien kifinomult sminkje és a legszebb árnyalatú rubintvörös ajakrúzsa Cannes legelbűvölőbb megjelenését hozta.

Irina Shayk Forrás: Getty Images
Billboard 2018: stílusmustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20180522-billboard-2018-stilusmustra-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy az lenni szokott, a Billboard-gála sem kizárólag a zenei díjakról szólt. A vörös szőnyeges bevonulás ezúttal is tartogatott meglepetéseket: voltak tündöklő outfitek, jelmezszerű viseletek, de a plasztikrémek sem maradtak el. Trend--A cannes-i amfAR gáláról jelentjük: magyar modellekből sem volt hiányhttp://www.life.hu/trend/20180518-a-cannesi-amfar-galarol-jelentjuk.htmlA cannes-i filmfesztiválon mindennap filmbemutatókon és partikon mulatnak a sztárok. Minden évben megrendezik az amfAR gálát is, ahol nemcsak színésznők, de modellek és celebek is részt vesznek. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! TrendOrigoStella McCartney tervezte Meghan Markle második menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20180520-stella-mccartney-tervezte-meghan-markle-masodik-menyasszonyi-ruhajat.htmlMeghan Markle első menyasszonyi ruhájával kapcsolatban szinte semmilyen találgatás nem igazolódott be, habár akkor is csak egy dolgot tudtunk biztosan a ruháról: hogy kettő lesz belőle. Trend--Hercegi esküvő: a koszorúslányok ruháját is a Givenchy divatház terveztehttp://www.life.hu/trend/20180519-a-koszoruslanyok-ruhajat-is-a-givenchy-divathaz-tervezte.htmlAhogy Meghan Markle menyasszonyi ruháját, úgy a koszorúslányok ruhácskáját is a Givenchy divatház tervezte. Az apródok viseletét pedig a Blues and Royals fegyveres erők uniformisa ihelette, amiben Harry herceg kimondta a boldogító igent. Trend--Hercegi esküvő: az időtlen elegancia ihlette Meghan Markle menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20180519-hercegi-eskuvo-az-elso-kepen-meghan-marklerol-menyasszonyi-ruhaban.htmlA királyi család rajongói hónapok óta találgatják, milyen ruhában mondja ki Meghan Markle a boldogító igent. Most végre megérkeztek az első képek Harry herceg menyasszonyáról, és a tervező kilétére is fény derült. Trend--Hercegi esküvő: először jelent meg nyilvánosan szülése óta Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20180519-katalin-hercegne-gyonyoru-volt-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojen.htmlKatalin hercegné április 23-án adott életet harmadik gyermekének, Lajos hercegnek. Akkor láttuk utoljára nyilvános eseményen, amikor Diana hercegnét idéző ruhában megmutatta a kicsit a nagyvilágnak. Egészen mostanáig, hiszen ő is jelen volt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.