Meghan Markle és Harry herceg arcképével díszített fürdődressz is kapható már

Forrás: Getty Images/WireImage/Samir Hussein -
Erzsébet királynő Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg fürdődressz fürdőruha Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle esküvőjének közeledtével számos ajándéktárgyat a piacra dobtak, melyek a pár arcképe díszelgett, ám most valószínűleg megtaláltuk a legmeglepőbbet. A királyi család arcképét már a strandon is magunkon hordhatjuk.

Nemcsak a friss házasok, Harry herceg és Meghan Markle arcképével készítenek fürdőruhát, hanem a királyi család más tagjainak arcát megmutató öltözékben is pózolhatunk a strandon. Készül ugyanis fürdődressz Erzsébet királynő, Katalin hercegné és Vilmos herceg arcképével is.

Azt is tudni lehet, hogy a fürdőruhák 28 fontba, azaz nagyjából 10 ezer forintba kerülnek. Valljuk be, első ránézésre döbbenetes a látvány. Talán másodikra is.

Harry és Meghan már fürdőruháról is visszaköszön ránk Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Bags Of Love/ Mega

Aki az idősebb korosztály képviseli, viselheti Erzsébet királynőt is Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Bags Of Love/ Mega

Vilmos herceg fürdőruhán Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Bags Of Love/ Mega

Katalin hercegné sem maradhatott ki Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Bags Of Love/ Mega

Billboard 2018: stílusmustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20180522-billboard-2018-stilusmustra-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy az lenni szokott, a Billboard-gála sem kizárólag a zenei díjakról szólt. A vörös szőnyeges bevonulás ezúttal is tartogatott meglepetéseket: voltak tündöklő outfitek, jelmezszerű viseletek, de a plasztikrémek sem maradtak el. Trend--A nagy fürdőruha-választó: találd meg az alakodnak megfelelő fazonthttp://www.life.hu/trend/20180517-a-nagy-furdoruha-valaszto-talald-meg-az-alakodnak-megfelelo-fazont.htmlHamarosan berobban a várva várt nyári szezon: a tikkasztó hőség, a vízpart, a bikini időszaka. Sokan tartanak attól, hogy fürdőruhában mutassák meg alakjukat, pedig csak rá kell találni a megfelelő fazonra, hogy igazán felszabadultak és sugárzóak lehessünk a strandon (is). TrendKaty Perry kritizálta Meghan Markle esküvői ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20180522-katy-perry-kritizalta-meghan-markle-eskuvoi-ruhajat.htmlMeghan Markle letisztult ruháitól nem volt mindenki elragadtatva, például Katy Perry sem: szerinte Katalin szebb volt. Trend--Meghan Markle kócos kontya nem tetszett a kommentelőknek: a fodrásza elárulta, miért lett olyanhttp://www.life.hu/trend/20180521-meghan-markle-kocos-kontya-nem-tetszett-a-kommenteloknek-megszolalt-a-fodrasza.htmlMeghan Markle megjelenése nem nyerte el teljesen a közönség tetszését: a frizurája miatt kikezdték őt a kommentelők, de fodrásza most elárulta, miért lett kissé kócos a hercegné kontya.Trend--Harry herceg esküvője: Diana hercegnő unokahúga, Kitty Spencer gyönyörű volthttp://www.life.hu/trend/20180521-harry-herceg-eskuvoje-diana-hercegno-unokahuga-kitty-spencer-gyonyoru-volt.htmlA menyasszonynál, Meghan Markle-nél természetesen nem volt szebb a szombati királyi esküvőn, és a meghívottak is kitettek magukért. Volt azonban egy fiatal hölgy, aki tökéletes eleganciájával és különleges ruhájával kitűnt a többiek közül. Ő pedig nem más, mint Harry unokatestvére, Diana hercegnő unokahúga, Lady Kitty Spencer. Trend--Testhezálló rózsaszín ruhában feszít Gáspár Beahttp://www.life.hu/trend/20180520-testhezallo-rozsaszin-ruhaban-feszit-gaspar-bea-lefogyott.htmlGáspár Győző felesége rengeteget fogyott, így egyre merészebb az öltözködése is... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.