Rikító sárga fürdőnadrágban pózol Berki Krisztián

fashion week Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Montenegróban pihen Berki Krisztián és szerelme, Mazsi. A celeb folyamatosan posztol a nyaralásról, azt is megmutatta, milyen fürdőnadrágban élvezi a napfényt. 

"Aki a csodában akar hinni, azt úgysem lehet lebeszélni róla.." - írta a fotójához Berki, amelyet közel 5000-en kedvelnek az Instagramon.

Aki a csodában akar hinni, azt úgysem lehet lebeszélni róla... #daily #aberki

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

A fürdőnadrág nem nyerte el mindenkövető tetszését maradéktalanul: "Ez a bugyi nagyon meleg" - írta egy kommentelő, mások úgy vélik, kicsi rá a nadrág, de voltak durvább hozzászólások is.

Merész öltözékben állt színpadra Dér Henihttp://www.life.hu/trend/20180516-meresz-oltozekben-allt-szinpadra-der-heni-enekesno.htmlNem titok, hogy Dér Heni szívesen visel extrém szetteket, de hétvégi fellépőruhája a korábbiakon is túltett... Trend--Extrém sminket kapott Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20180512-extrem-sminket-kapott-cinthya-dictator-a-fashion-weekre.htmlVlogot indított Cinthya Dictator. Az első epizód el is készült, amelyben a lány őszintén beszél magáról: a külsejéről és az érzéseiről is. TrendOrigoÍgy varázsolják még szebbé A Nagy Duett élő adásaira Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/trend/20180422-igy-varazsoljak-meg-szebbe-a-nagy-duett-elo-adasaira-liptai-claudiat-opitikailag.htmlLiptai Claudia vitathatatlanul az egyik legszebb magyar műsorvezető. Ő a bizonyíték arra, hogy 50 kiló felett is lehet ragyogóan kinézni. TrendOrigoStory Gála: Csősz Bogi sminkje most is kifogástalan leszhttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-csosz-bogi-sminkje-most-is-kifogastalan-lesz.htmlA Feleségek luxuskivitelben összes szereplője nagyon értett a sminkeléshez, de Csősz Bogi talán még egy kicsit a többieknél is nagyobb gondot fordított rá. Most a Story Gálára készülve sincs ez másképp. TrendFotó: Mudra László - OrigoStory Gála: Arcmaszkkal szelfizik Ördög Nórahttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-arcmaszkkal-szelfizik-ordog-nora.htmlIgazán nem vádolhatjuk azzal Ördög Nórát, hogy csak tökéletes fotókat mutat magáról. Most például arról posztolt, hogyan készül a Story Gálára. Trend--Így fest a mellkisebbítő műtét után Amber Rosehttp://www.life.hu/trend/20180203-igy-fest-a-mellkisebbito-mutet-utan-amber-rose-modell.htmlAhogy megírtuk mellkisebbítő műtéten esett át a méretes fenekéről és kebleiről is ismert Amber Rose. Az operációra azért volt szükség, mert már nagyon fájt a modell háta. Nos, úgy tűnik, a modell nagyon elégedett az eredménnyel, több fotót is posztolt az Instagramjára, amelyek már a műtét után készültek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.