A cannes-i amfAR gáláról jelentjük: magyar modellekből sem volt hiány

amfAR Cannes Palvin Barbi Winnie Harlow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cannes-i filmfesztiválon mindennap filmbemutatókon és partikon mulatnak a sztárok. Minden évben megrendezik az amfAR gálát is, ahol nemcsak színésznők, de modellek és celebek is részt vesznek. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat!
  • Palvin Barbi pár nappal korábban fekete estélyiben jelent meg a cannes-i vörös szőnyegen, az amfAR gálára viszont egy csillogó fehér nadrágkosztümöt választott. Barbi egyébként mindenben gyönyörű, de láttuk már extrább outfitben is.
Palvin Barbi Forrás: Getty Images
  • Mihalik Enikő láthatóan nagyon jól érezte magát ebben az Ester Abner estélyiben: igazán királynői volt a megjelenése.
Mihalik Enikő Forrás: WireImage/2018 Dominique Charriau/Dominique Charriau
  • Adriana Lima aranyosan csillogó ruhája elegáns és letisztult választás volt, a cipő is tökéletesen passzolt hozzá.
Adriana Lima Forrás: Getty Images
  • Alessandra Ambrosio kitűnt a tömegből ezzel a ruhával. A görög stílusú ruha fazonjában kevésbé, színében viszont tényleg ütős volt.
Alessandra Ambrosio Forrás: Getty Images
  • Heidi Klumot régen láttuk igazán szép ruhában: általában túl sokat mutatott, és kissé ízléstelen volt. Ez a ruha viszont kellemes összhangban van a modell korával és a fiatal fiúk mellett kialakult egyre szexisebb stílusával.
Heidi Klum Forrás: Getty Images
  • Mint egy dögös ősasszony: Winnie Harlow az egyik kedvencünk volt ezen az estén.
Winnie Harlow Forrás: Getty Images
  • Ritkán látjuk ezt a korall árnyalatot a vörös szőnyegen, de Nicole Scherzingernek kétségtelenül jól állt.
Nicole Scherzinger Forrás: Getty Images
  • Ellie Goulding kicsit szürke volt ebben a ruhában, a tollas farkinca hátul pedig kicsit bizarrul mutatott.
Ellie Goulding Forrás: Getty Images
  • Paris Hiltont egy virágos mező ihlette meg.
Paris Hilton Forrás: Getty Images
  • A modell, Lais Riberio egy meglehetősen mélyen dekoltált darabot választott.
Lais Riberio Forrás: Getty Images
  • Kristen Stewart csak Cannes-ban annyi féle stílust hozott a maszkulintól az elegánson át a játékos darabokig, hogy az ember alig bírja követni. Az amfAR gálán ezt a csíkos darabot viselte, ami nem votl rossz választás, de a szoknya szabása ezzel a hosszú A-vonallal, annyi talán nem passzolt a színésznőhöz.
Kristen Stewart Forrás: Getty Images
Isten is hercegnének teremtette Meghan Markle-t: stílusevolúcióhttp://www.life.hu/trend/20180517-meghan-markle-stilusevolucioja.htmlMájus 19-én esküszik örök hűséget Harry herceg és Meghan Markle. A délben kezdődő ceremónia az egész világot lázban tartja, és ahogy annak idején Katalin és Vilmos nagy napját, úgy Harry és Meghan esküvőjét is élőben követhetjük majd. Mi is lázasan készülünk az eseményre, ezúttal Meghan stílusevolúciójának jártunk utána! Trend--Inspiráló lime: így használd a sminkedhezhttp://www.life.hu/trend/20180516-inspiralo-lime-igy-hasznald-a-sminkedhez.htmlÜdítően izgalmas lehetsz a limezöld árnyalattal. Ha imádod a friss, vibráló megjelenést, akkor mindenképpen próbáld belecsempészni a sminkedbe. Larion Oscar sminkmester megmutatja, hogyan! TrendOrigoA királyi esküvők hajtrendjeihttp://www.life.hu/trend/20180514-a-kiralyi-eskuvok-hajtrendjei.htmlKözeledik az év legjobban várt esküvője: Meghan Markle és Harry herceg frigye. Már mennek a találgatások azzal kapcsolatban, hogy milyen ruhát fog viselni a menyasszony, és a nagy nap menetrendje is sokakat lázban tart. Azt is tudjuk már, hogy a királynői menyasszonyok egyik legfontosabb kiegészítője a tiara, ezúttal pedig egy kis hajtrenddel hangolódunk a szombatra. TrendOrigo6 csodás hajszín, amit érdemes kipróbálnod 2018-banhttp://www.life.hu/trend/20180510-6-csodas-hajszin-amit-erdemes-kiprobalnod-2018ban.htmlKözeleg a nyári szezon, amikor szívesen megújulunk és próbálunk ki új, sok esetben extrémebb dolgokat. Itt az ideje, hogy a hajszíneddel is kísérletezz egy kicsit. Megmutatjuk az idei év legizgalmasabb árnyalatait. TrendOrigoNadrágban a vörös szőnyegen: az elmúlt évek legemlékezetesebb outfitjeihttp://www.life.hu/trend/20180503-nadragban-a-voros-szonyegen-az-elmult-evek-legemlekezetesebb-outfitjei.htmlHabár a legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken a black tie a dress code, még ekkor is előfordul, hogy a színésznők nadrágban jelennek meg. Mutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb nadrágos outfitjeit, a legjobbaktól a legrosszabbakig. TrendOrigoA hónap sminktrükkje: a glimmerhttp://www.life.hu/trend/20180502-a-honap-sminktrukkje-a-glimmer-izgalmasa-csillogo-texturak.htmlItt az új őrület, a GLIMMER! A legújabb önkifejezési lehetőséget a szabadságvágy hajtja: engedd el a fantáziádat, és ragyogj a szédítően izgalmas, csillogó textúrákkal. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.