fashion week Ernyey Béla öltözködés ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ernyey Bélát kritizálják rajongói, mondván, nem a korának megfelelően öltözködik.

Ernyey Béla az elmúlt napokban Milánóban járt feleségével, ahonnan több fotót is posztolt a közösségi oldalára. A 75 éves színész rendkívül jól tartja magát és a mai divatnak megfelelően öltözködik. Ezt rótták fel neki követői, akik közül néhányan megjegyezték fotói láttán, hogy túl modern ruhákat vesz fel.

Miután múlt heti milánói utam során én is feltettem néhány fotót, melyeken egy sárga mokaszin és egy polgárpukkasztóan rövid, szintén sárga nadrág van rajtam, a kommentekben az elismerő hölgy-szavak mellé kaptam hideget és meleget is - főleg műértő férfitársaimtól. Ezek a szocializmusban divat-szocializálódott divatguruk azt vetik a szememre, hogy ennyi évesen már igazán benőhetne a fejem lágya" – fakadt ki a közösségi oldalán Ernyey Béla.

A színész a Ripostnak elmondta, feleségével, Dórával rengeteget utaznak és gyakran vásárolnak, a ruháit is sokszor közösen választják ki.

A feleségemnek nagyjából kétszáz pár cipője van. Nem vagyunk teljesen hibátlanok..." – nyilatkozta a lapnak.

Meghan Markle és Harry herceg intim együttlétét jelenítette meg egy tévécsatornahttp://www.life.hu/sztarok/20180516-meghan-markle-es-harry-herceg-intim-egyuttletet-jelenitette-meg-egy-tevecsatorna.htmlA Lifetime nevű angol tévécsatorna húzta ki a gyufát a királyi családnál, ugyanis még az esküvő előtt közzétettek egy erotikus jelenetet Meghanról és Harryről... TV + SztárokOrigoRadics Gigi Talán Attila miatt szakított párjával?http://www.life.hu/sztarok/20180516-radics-gigi-talan-attila-miatt-szakitott-parjaval.htmlRadics Gigi és Talán Attila egy hónapig voltak Amerikában együtt a tavasszal: összekötötték a kellemeset a hasznossal. Lehet, hogy új sztárszerelem szövődött titokban. TV + SztárokOrigoGyógyszer-túladagolás miatt mosták ki Judy gyomráthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-gyogyszertuladagolas-miatt-mostak-ki-judy-gyomrat-3-eves-volt.htmlTörténtekről, az énekesnő édesanyja, Judit mesélt a Vigyázat, szülővel vagyok! felvételén. TV + Sztárok--Schobert Norbi visszavonul, május 26-án tartja utolsó aerobikórájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-schobert-norbi-visszavonul-majus-26an-tartja-utolso-aerobikorajat.htmlMár egy ideje tudni lehet, hogy Schobert Norbi hamarosan végleg visszavonul az edzősködéstől: ám arról eddig nem beszélt, hogy ennek egyik oka megromlott egészségi állapota. Elmondta, hogy a több évtizedes aktív sport miatt elkoptak a porcok gerincében és állandó fájdalom kínozza. TV + SztárokOrigoLuxus Vivinél betelt a pohár: trágár stílusban osztotta ki követőithttp://www.life.hu/sztarok/20180515-luxus-vivinel-betelt-a-pohar-tragar-stilusban-osztotta-ki-kovetoit.htmlVasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője pár hete adott életet kisfiának, Edwardnak. Azóta több képen is megmutatta már szülés utáni alakját, ám többnyire negatív kommenteket kapott. Most elege lett, trágár stílusban osztotta ki az őt kritizálókat - szúrta ki a Blikk.TV + Sztárok--Csősz Boglárka Burak Taluval való házasságáról vallott őszinténhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-csosz-boglarka-burak-taluval-valo-hazassagarol-vallott-oszinten.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsorban többször szóba került már Csősz Boglárka és Burak Talu házassága. Sok időt töltenek külön, Boglárka szerint mégis harmonikus a kapcsolatuk. Most őszintén beszélt arról, milyen a viszonya férjével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.