6 csodás hajszín, amit érdemes kipróbálnod 2018-ban

frizura haj hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg a nyári szezon, amikor szívesen megújulunk és próbálunk ki új, sok esetben extrémebb dolgokat. Itt az ideje, hogy a hajszíneddel is kísérletezz egy kicsit. Megmutatjuk az idei év legizgalmasabb árnyalatait.

1. Irizáló lila

A lila árnyalatok nagyon mennek idén. Nem is csoda, hiszen az év színe is egy lila árnyalat, mégpedig az ultraviola. A fényes lilák most a hajviseletben is nagyon divatosak, ha bevállalós vagy.

Irizáló lila Forrás: Instagram/diane.kendal

2. Ombre mézszőke

A meleg, mézes árnyalatok továbbra is tartják magukat. Igazi napcsókolta hatást érhetsz el velük, főleg ha ombre stílusban kéred a fodrászodtól.

Ombre mézszőke Forrás: Instagram/ninezeroone

3. Bíborvörös

A 2017-es rosegold árnyalat már a múlté. De ne sirassátok túlságosan sokáig, inkább próbáljátok ki az új, mélyebb árnyalatot, a bíborvöröset.

Bíborvörös Forrás: Instagram/anhcotran

4. Tintafekete

Ez a gazdag fekete árnyalat sok sztárnak az egyik kedvence, például Rihannának. Idén kifejezetten trendi ez a mély fekete szín, amit egy hosszú bobbal kombinálva garantált sikert érhetsz el.

Tintafekete Forrás: Instagram/riawna

5. Hamubarna

A mély csokoládébarna és a tompa palaszürke szerelemgyereke ez az izgalmas árnyalat. Kicsit komoly, kicsit játékos, de egy biztos: nagyon vagány.

Hamubarna Forrás: Instagram/susan.aw

6. Jeges platina

Míg tavaly a színtiszta hófehér volt a trendi platina árnyalat, idén a kicsit jegesebb, kicsit koszosabb hatás érvényesül.

Jeges platina Forrás: Instagram/olaplex

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.