Lélegzetelállító és extrém estélyik a cannes-i filmfesztivál nyitónapján

Cannes Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap, azaz kedden délután megkezdődött a 71. cannes-i filmfesztivál. Az esemény az Everybody Knows (Todos Lo Saben) című film vetítésével indult, amelyre természetesen a vörös szőnyeges bevonulással érkeztek meg a filmes szakma nagyjai. Mutatjuk a nyitónap legemlékezetesebb ruháit!
  • Julianne Moore piros estélyiben érkezett az eseményre. A ruhát a vállvillantós szabás és a palást belső, tollas része tette igazán különlegessé.
Julianne Moore Forrás: WireImage/2018 Venturelli/Venturelli
Julianne Moore Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pascal Le Segretain
  • Fan Bingbing kínai színésznő az ezüstöt kombinálta a pasztellzölddel. Üdítő jelenség volt.
Fan Bingbing Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pascal Le Segretain
  • Cate Blanchett fekete csipkeruhát választott. A hátul kivágott darabot színes fülbevalóval dobta fel.
Cate Blanchett Forrás: Getty Images for Kering/2018 Getty Images/Vittorio Zunino Celotto
Cate Blanchett Forrás: WireImage/2018 Venturelli/Venturelli
  • A francia színésznő, Isabelle Adjani elragadóan festett volna ebben a pasztell alapon hímzett könnyű kis ruhában, ha nem villan ki alóla a bumszli fekete cipő.
Isabelle Adjani Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pascal Le Segretain
  • Penélope Cruz férjével karöltve érkezett közös filmjük premierjére. Ruhája nem volt rossz elképzelés, de talán az alsó részén már túl sok volt a tülldíszítés.
Penélope Cruz és Javier Bardem Forrás: WireImage/2018 Dominique Charriau/Dominique Charriau
  • A modell, Romee Strijd jól tudta viselni ezt a metál csillogású ruhát.
Romee Strijd Forrás: WireImage/2018 Venturelli/Venturelli
  • A szintén modell Georgia May Jagger egy egyszerű, fekete ruhára szavazott.
Georgia May Jagger Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Szintén feketében, de már pliszírozott tüllel és hajtásokkal kombinált ruhában érkezett Kristen Stewart.
Kristen Stewart Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pascal Le Segretain
  • Az egyik legnagyobb kedvencünk a thaiföldi születésű színésznő, Araya Hargate ruhája volt. A rengeteg piros gyöngy fantasztikusan mutatott a vörös szőnyegen, és a kiegészítőkből sem volt hiány.
Araya Hargate Forrás: WireImage/2018 Venturelli/Venturelli
Araya Hargate Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pascal Le Segretain
  • A francia színésznő, Léa Seydoux ruhája is csodásan mutatott. Mozgásban nagyon szépen élt, és a csillogó ékszerek jól kiegészítették.
Léa Seydoux Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pascal Le Segretain
Léa Seydoux Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Emma Mcintyre
Léa Seydoux Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Emma Mcintyre
  • Ezúttal is volt, aki az elegancia helyett a minél kihívóbb külsőt választotta. Barbara Meier magasan felsliccelt ruhája is egy feltűnő darab volt, noha láttunk már stílusában hasonló, de sokkal közönségesebb ruhákat is.
Barbara Meier Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • A dj-ként munkálkodó Chantel Jeffries ruhája már az ízléstelenség határát súrolta, a cannes-i vörös szőnyegről mindenesetre nagyon kilógott.
Chantel Jeffries Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pascal Le Segretain
  • Az extrém stílusáról is híres orosz származású üzletasszony, Elena Lenina pedig extrém szerelésével sokkolta a filmrajongó közönséget.
Elena Lenina Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pascal Le Segretain
Indul az esküvői szezon: ez 2018 menyasszonyi sminkje http://www.life.hu/trend/20180507-indul-az-eskuvoi-szezon-ez-2018-menyasszonyi-sminkje.htmlÚjra a szűzies ártatlanság a trend az esküvői sminkek terén. Nem trendi a mű! Se a műszempilla, se a tetoválás, se a műköröm, se a csillám - csakis a természetesség! Minőségi alapanyagokkal könnyűszerrel kihangsúlyozhatod természetes szépségedet, ha nem akarod szakemberre bízni magad a nagy napon. TrendOrigoMet-gála 2018: a legextrémebb férfi ruhákhttp://www.life.hu/trend/20180508-metgala-2018-a-legextremebb-ferfi-ruhak.htmlA 2018-as Met-gála a katolicizmus témája köré épült. A hollywoodi jelmezbálon nem csak a nők tettek ki magukért az extrém outfitekkel, a férfiak is bevállaltak merészebb darabokat. Mutatjuk is őket! Trend--Palástok, glóriák, angyalszárnyak: a katolicizmus volt a 2018-as Met-gála témájahttp://www.life.hu/trend/20180508-met-gala-2018-a-katolicizmus-volt-a-holywoodi-jelmezbal-temaja.htmlA sztárvilág legizgalmasabb eseményének, a Met-gálának szervezői idén igazán különleges témával álltak elő. A jelmezbálként is értelmezhető eseményt a katolicizmus témája köré építették. Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination (Mennyei testek: Divat és a katolikus fantázia) - olvashatjuk a hivatalos tematikát. Nézzük, hogyan ugrották meg a feladatot a sztárok: mutatjuk a legemlékezetesebb ruhákat! Trend--A legjobb és legrosszabb sminkek a Met-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20180508-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-a-met-galarol.htmlNagyon izgalmas és látványos volt az idei Met-gála, bár sokan figyelmen kívül hagyták az este tematikáját, így nem is hagytak mély nyomot a szemlélőben. Nézzük meg közelebbről azokat, akik viszont komolyan vették a divat és a vallás témáját, és nagyon különlegesre sikerült a belépőjük. TrendOrigoNadrágban a vörös szőnyegen: az elmúlt évek legemlékezetesebb outfitjeihttp://www.life.hu/trend/20180503-nadragban-a-voros-szonyegen-az-elmult-evek-legemlekezetesebb-outfitjei.htmlHabár a legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken a black tie a dress code, még ekkor is előfordul, hogy a színésznők nadrágban jelennek meg. Mutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb nadrágos outfitjeit, a legjobbaktól a legrosszabbakig. TrendOrigoA hónap sminktrükkje: a glimmerhttp://www.life.hu/trend/20180502-a-honap-sminktrukkje-a-glimmer-izgalmasa-csillogo-texturak.htmlItt az új őrület, a GLIMMER! A legújabb önkifejezési lehetőséget a szabadságvágy hajtja: engedd el a fantáziádat, és ragyogj a szédítően izgalmas, csillogó textúrákkal. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.