A születésnapos Cate Blanchett szépségtrükkjei

Forrás: Getty Images -
szépségtrükk smink Cate Blanchett születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood ünnepelt színésznője ma lett 49 éves. Cate Blanchett kortalan szépsége mindenkit megbabonáz. Mi a féltve őrzött szépségének titka? Eláruljuk!

A sztárt már 13 éves korában megtanította édesanyja az alapos arctisztításra, ápolásra és felhívta figyelmét a fényvédelem fontosságára is, hiszen nagyon érzékeny, világos bőre van. Cate Balnchett rendkívül következetes: rendszeresen sportol, egészségesen táplálkozik. A bőrápolásra nagy hangsúlyt fektet. A papán SK-II rétegező bőrápolási rituálét jó pár éve használja, ennek a folyékony vitaminnak köszönheti a ragyogóan sugárzó, kortalan külsejét.

Arcápolási rutinját mindig az arctisztítással kezdi, amihez micellás vizet használ, majd jöhet a frissítő hideg vizes arcmosás. Ezután ultra könnyű textúrájú lotiont használ, amivel visszahidratálja bőrét. Események előtt mindig használ hialuronsavas fátyolmaszkot. Ötödik lépésként esszenciális arcolajat alkalmaz az erőteljes feltöltés, ápolás érdekében. Majd a szemkörnyékápolás következik, azt követően az ajakápolás. Rendszeresen radírozza ajkát és utána bőrpuhító ajakápolóval kényezteti. Végül mindig használ fényvédőt. Természetesen a fázisok között szünetet tart, hagyja, hogy a finom rétegek felszívódjanak és a smink csak ezután következhet.

49 évesen is sugárzóan szép a születésnapos Cate Blanchett Forrás: Getty Images

Ha az alkalom megkívánja, akkor bőrtökéletesítő primert tesz az alapozó alá, hogy nagyon természetes legyen a megjelenése. Orcáit finoman, rózsás árnyalatú krémpirosítóval élénkíti. Szemét finoman kontúrozza grafit szürke árnyalatú szemceruzával, amit alaposan elsatíroz. Szempilláit fekete színű szempillaspirállal festi ki. Szemöldökét finoman élénkíti szemöldökformázó porral és körültekintően kifésüli a felesleget. Ajkára általában kedvenc barackos-méz árnyalatú ajakrúzst használ. Napközben többször permetezi arcát esszenciális szprével. Ami még figyelemreméltó a sztárral kapcsolatban, hogy a sminklemosást is nagyon komolyan veszi, soha nem hagyja magán. Valamint minden körülmények között, a lemosást követően, feltétlenül használ szemkörnyékápolót és éjszakai krémet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.