fashion week street style farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örökre a retinánkba égett az a kép, ahogy Britney Spears és Justin Timberlake 2001-ben az MTV VMA-n tetőtől talpig farmerban jelentek meg. Az évtized egyik legcikibb fotója marad, és persze a legkínosabb outfit, ami a farmertrendeket is jócskán megcsúfolta. De hagyjuk is 2001-et, hiszen mindez 17 esztendeje történt már, az elmúlt években a farmert farmerral trendje újra felértékelődött: azaz dögös és imádnivaló. Mutatjuk is, hogyan viseld. 

A különböző farmer darabok kombinálása kapcsán mindig is voltak félelmek, és valóban simán mellé lehet nyúlni, de egy kis stílusérzékkel és inspirációval felvértezve nem olyan nehéz jól összeilleszteni a jó farmeros outfitet. Lényeg, hogy ne Britney és Justin stílusában gondolkodjatok!

Britney Spears és Justin Timberlake Forrás: Getty Images
  • Jessica Biel egy laza, szakadt farmert és egy oversize kabátot kombinált, amihez jó választás volt az egyszerű fekete póló és az espadrilles.
Jessica Biel Forrás: Northfoto
  • Nicole Scherzinger egy szintén szakadt stílusú, magas derekú farmert viselt printelt, oversize kabáttal. A kiegészítő darabokat ő is nagyszerűen választotta meg: a fehér ing és a piros magassarkú nagyon dögös volt.
Nicole Scherzinger Forrás: Northfoto
  • A fehér csizmát manapság imádják a sztárok. Selena Gomez nem is variálta túl, csak ezt a cipőt és egy fehér pólót vett fel a farmernadrághoz és a bundagalléros kabáthoz.
Selena Gomez Forrás: Northfoto
  • Jó megoldást választott annak idején Eva Longoria is: fehér farmerjához világoskék fameringet vett fel, mellé nude kiegészítőket.
Eva Longoria Forrás: Northfoto
  • Habár a cipőért nem vagyunk oda, Katie Holmes sötétebb színű nadrág és világosabb ing kombinációja sem rossz.
Katie Holmes Forrás: Northfoto
  • A sportosabb vonalat hozta Gigi Hadid is, aki szintén játszott az árnyalatokkal, illetve kapucnis pulóvert viselt a kabát alatt a laza outfit kedvéért.
Gigi Hadid Forrás: Northfoto
  • Ami a rossz példákat iilleti, sajnos abból is akad a sztárvilágban is. Éppen két nagy kedvencünket kell most ide sorolnunk: Chrissy Teigent és Margot Robbie-t. Előbbi a shorttal, a hosszú kabáttal igazi cowgirl kinézetet alkotott meg, amit tovább fokozott a csizmával és a kalappal. Ezt maximum egy jelmezbálon tudnánk elképzelni.
Chrissy Teigen Forrás: Northfoto
  • Margot Robbie is tud hibázni: esetében a darabok szabása sem volt igazán jó, illetve az sem jött ki jól, hogy ugyanazt a sötét színt tette össze. Slampos lett a végeredmény.
Margot Robbie Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.