szépségápolás smink cseresznyevirág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A városi gésa ártatlanul érzéki és sejtelmesen titokzatos. Ha üde, ragyogóan természetes, kislányos bájra vágysz, mindenképp próbáld ki ezt a fantasztikus, cseresznyevirágzás inspirálta sminket.

Egységesítsd bőrszínedet kedvenc, vitaminokban gazdag alapozóddal. Tökéletesítsd az alapozást selymes, matt púderrel. Szemöldöködet matt, barackos pinkes szemhéjpúderrel élénkítsd, majd hajszíneddel harmonizáló szemöldökspirállal fésüld ki száliránynak megfelelően.

Szemhéjadra barackos árnyalatú szemhéjpúdert satírozz, majd a szemhéj közepétől kifelé rózsaszín árnyalatú pirosítót tegyél. A szem külső sarkához érve felfelé satírozd szép átmenettel, vidd a szemöldökcsont alá vidd, majd lefelé, és mosd össze az arcpirosítással.

Urban Geisha, a cseresznyevirág ihlette smink Forrás: Larion Oscar

Az arccsont alatt egy harmonizáló, mélyebb árnyalatú rózsaszínnel csontosítsd az orcákat. Highlighttal hangsúlyozd a szemzugot, szemöldökcsontot, kupidóívet. Szempilláidat tedd varázslatosan misztikussá a fekete, dúsító szempillaspirállal.

Ajkad érzékiségének hangsúlyozására készíts egy ombre, színátmenetes ajakfestést. Először is válassz egy mattra száradó, tartós folyékony ajakrúzst. Majd egy világos tejeskávé árnyalattal fesd ki ajkaidat. Ezután az ajkak belső felére satírozz egy rózsás árnyalatot, egy ecset segítségével mosd össze a színeket, hogy szép színátmenetes legyen. Éld át a gésák világát a cseresznyefa-virágzás szimbólumával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.