Kulcsár Edina jegygyűrűje több mint 2 millió forintba is kerülhetett

jegygyűrű házasság eljegyzés párkapcsolat szerelem Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina a hónap elején osztott meg fotót arról, hogy párjával, Csutival eljegyezék egymást. A gyönyörű jegygyűrű sokakat ámulatba ejthetett, most azonban az is kiderült, nagyjából mennyibe kerülhetett a vőlegénynek a csodás eljegyzési ajándék. 

Kulcsár Edina és Csuti nemcsak babát várnak, de esküvőre is készülnek, március elején tettek közzé ugyanis fotót arról, hogy eljegyezték egymást. A csodás jegygyűrűn minden szem megakad, hiszen a hatalmas kő mellett több kisebb is díszíti a szépség gyűrűsujját.

❤️IGENT MONDTAM❤️ @csut.i #happy #bride #fiance #isaidyes #lovehim

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Utána jártunk, vajon mennyibe kerülhetett a csodás eljegyzési ajándék. Az ilyen típusú eljegyzési gyűrűk 570 ezer forint körül kezdődnek, ezekben a modellekben azonban egy kő kap helyet, amely karátszáma nem éri el az egyet. Aki azonban már 1 karátos gyémántra vágyik, mélyebben kell a zsebébe nyúlnia, hiszen az már majndem 3 millió forintot kóstál. Kulcsár Edina gyűrűjében azonban ennél nagyobb karáttal kell számolni, a nagy kő akár 2 karátos is lehet, ehhez pedig még nem számoltuk hozzá a gyűrűt díszítő kisebbeket. Szóval az egykori szépségkirálynő, ezen számításaink alapján

több mint 4 millió forintos gyűrűt visel az ujján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.