Fürdőruhában lazul Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szereplője

pihenés Köllő Babett bikini Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett nem titkolta, azért vállalta el a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben való műsorában a szereplést, hogy megismerje az egész ország. A színésznő megosztotta a nézőket, ám a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben szinte mindenki megkedvelte. 

Babett azóta is népszerű, egyre több követője van a közösségi oldalakon, és valószínű, hogy a Feleségek luxuskivitelben második évadának műsorra kerülésekor ez méginkább így lesz.

A luxusfeleség most fürdőruhában mutatta meg testét: rajongói szerint gyönyörű, sőt volt, aki egyenesen a végzet asszonyának tartja.

Pihi nap....❤️

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés,

Szexi felvételeket osztott meg magáról Vajna Tímea: videóhttp://www.life.hu/trend/20180316-szexi-felveteleket-osztott-meg-magarol-vajna-timea-timi.htmlBevállalós videókat tett közzé az Instagramon Vajna Timi. TrendOrigoElképesztő cipőben sokkolt Aleska a Glamour Gálánhttp://www.life.hu/trend/20180302-elkepeszto-cipoben-sokkolt-aleska-a-glamour-galan-csutortokon.htmlAleskától megszokhattuk, hogy a díjátadókra készíttetett ruháit nem bízza a véletlenre, sorra különleges költeményekkel rukkol elő. A Glamourra egy kövekkel kirakott ruhát és cipőt választott, ami 20 kg-ot nyomott. Videó a ruháról.Trend--Fűzőt visel a ruhája alatt Tolvai Renihttp://www.life.hu/trend/20180222-fuzot-visel-a-ruhaja-alatt-tolvai-renata.htmlTolvai Reni követői az énekesnő fotója alatt estek egymásnak. Trend--Extrém ruhát viselt a londoni divathéten Csősz Boglárka, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjehttp://www.life.hu/trend/20180221-extrem-ruhat-dilara-findikoglu-kreaciot-viselt-a-londoni-divatheten-csosz-boglarka-a-felesegek.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője a londoni divathétre látogatott és viselete nem maradt el a kifutón látottaktól. Csősz Bogi - úgy tűnik - nem csak a drágát és elegánsat, hanem a méregdrága extrémet is szereti. TrendFotó: Mudra László - OrigoStory Gála: Aleska dekoltázsa több, mint merészhttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-aleska-dekoltazsa-tobb-mint-meresz.htmlAleska a Life.hu-nak elmondta, tavaly apukája megjegyezte, hogy milyen visszafogottan jár a Story Gálára. Hát, most ezen változtatott Trend--Sugárzóan szép volt a Story Gálán Győrfi Pál feleségehttp://www.life.hu/trend/20180211-sugarzoan-szep-volt-a-story-galan-gyorfi-pal-felesege-adrienn.htmlGyönyörű feleségével érkezett az idén is a Story-gálára Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője. Adrienn, ahogy mindig, most is tündökölt: ezúttal piros, az egyik vállát szabadon hagyó ruhába bújt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.