Frissítsd fel a sminktáskád: szerezd be a tavasz őrületes újdonságait

tavasz szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Larion Oscar sminkmester elhozta nektek a legdögösebb tavaszi újdonságokat a sminkek világából.

Alapok

Viszlát, fáradt, fakó bőr! A Bourjois Paris új Healthy Mix családja az egészségtől kicsattanó, ragyogó bőr királynője. Méltán vívta ki magának ezt a címet, hisz a BB krémek világában még soha nem volt ennyi vitamin egy tubusba zárva, amitől látványos és sugárzóan szép lesz a bőröd. Három fantasztikus termék, egymásra épülve fejti ki jótékony hatását.

  • A természetes ragyogás érdekében először a bőrtökéletesítő Healthy Mix Primert masszírozd a bőrödbe. Az A- ,B5- és C-vitaminoknak köszönhetően egyből korrigálja a bőr egyenetlenségeit, halványítja a pórusokat és a sötét karikákat is. Látványban és érzetben is puhává varázsolja az arcfelszínt.
  • Ezután jöhet a Healthy Mix BB krém. Három árnyalatban kapható: light, medium, dark. Az új BB krém A- ,B5-, C-, és E-vitaminokban gazdag formulája egész nap hidratálja bőrödet, a lágy textúrának köszönhetően egyenletes, szép arcszínt kölcsönöz, és hagyja lélegezni a bőrt.
  • Végül jöjjön a Healthy Mix púder, ami tökéletesen matt, mégis ragyogóan üde arcbőrteredményez. A púder is vitaminokkal gazdagított formula, négy árnyalatban kapható. Kompakt, prémium csomagolásában tükör és puffni is van, hogy napközben is bármikor kényelmesen felfrissíthesd arcodat.
Forrás: Bourjois Paris

Szemceruzák

  • Szemceruza: az időtlen klasszikus, amiből sosem elég egy. A legújabb őrület a fényes és a színes tus, ezek közül pedig a Bourjois Paris Liner Reveal fényes, ultra tartós éjfekete ecsetes tusa igazi csemege. A fényes textúrájának köszönhetően sokkal élénkebb, kifejezőbb, mint matt társai. Az extra tartós formula száradás után sem pereg, érzékeny szeműek is használhatják.
Forrás: Bourjois Paris
  • A Max Factor Masterpiece színes tusai nagyon vibrálóak, izgalmasak. A nemzetközi trendekhez igazodva megjelent az azúrkék és misztikus zöld árnyalat. A stabil filces hegyének köszönhetően precíz, vékony, lapjára fordítva merészebb, vastagabb tusvonalat is kialakíthatsz, igazából csak a képzeleted szab határt. Erősen pigmentált, gyönyörű textúrája van.
Forrás: Max Factor

Szemöldökformázók

  • A szemöldöktrend egyre szofisztikáltabb, erre a kozmetikai ipar is reagált és piacra kerültek a még kifinomultabb eszközök. Ilyenek például a Bourjois Paris Brow Design szemöldökspiráljai. Nagyon természetes, színezett növényi faxot tartalmazó szemöldökspirálok, amik élénkebbé varázsolják a szemöldököt és le is fixálják a kósza szálakat.
Forrás: Bourjois Paris
  • Azoknak akiknek hézagos a szemöldökük, és pótolni kell, vagy kialakítani a formát, nekik a Bourjois Paris szemöldök palettája nyújt segítséget. Zseniális az összeállítása, például waxot is tettek bele. Ezt összekeverve a szemöldökformázó porral, rétegelhetővé válik a festék. A paletta highlightert is tartalmaz, amit a szemöldökcsontra téve még hangsúlyosabb, szebb szemöldök alakítható ki.
Forrás: Bourjois Paris
  • Ha tartósabb megoldásra vágysz a szemöldök festéssel kapcsolatban, akkor próbáld ki a szemöldök tetkót. A hazai piacon a legtartósabb, legintenzívebb szemöldök-tetoválás a Solone makeup kínálatában jelent meg. Ez a fantasztikus zselés szemöldök tetkó 5-7 napig tartja a színét, így kiválóan alkalmas sportolóknak is.
Forrás: Solone makeup

Szempillaspirálok

Megérkezett a Rimmel London Wonder'Fully Real, dúsító extrém fekete árnyalatú szempillaspirálja. A keratint is tartalmazó, ápoló hatóanyagokban gazdag spirál védi a szempillákat, érzékeny szeműek is bátran használhatják. Az extrém fekete intenzív festékformula ellenállhatatlanul dögös szempillákat eredményez, és természetesen csomómentes lesz a végeredmény. A speciális keféjének köszönhetően szempilla nem marad szárazon: a legkisebb pillákat is eléri.

Forrás: Rimmel

Ajaktermékek

Még mindig tartja magát a matt őrület, ami az ajakrúzsokat illeti. Mi sem bizonyítja jobban, mint a nemzetközi piac közkedvelt márkájának újítása: a Rimmel London Stay Matte három trendi új árnyalattal jött ki tavasszal. A Fatal Kiss, az Urban Affair és a Damn Hot nagyon érzékiek önmagukban is, de ezzel a matt textúrával könnyedén készíthetsz színátmenetes, izgalmas ombre ajakfestést is.

Forrás: Rimmel

+1 Körmök

A Rimmel London a teljesség igényével még a körmökre is figyelt, és megjelent négy harmonizáló, szenvedélyes árnyalatú Super Gel textúrájú körömlakk is. Próbáld ki, ragyogj az újdonságokkal tavasszal.

Forrás: Rimmel
Sminkmustra a milánói divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180306-sminkmustra-a-milanoi-divathetrol.htmlVérpezsdítő szenvedély a milánói divathéten. A tradíció és az innováció találkozása. Bebizonyosodott, hogy ami klasszikus, az nem feltétlenül unalmas, sőt. Érzékien szexi, látványos újragondolásokban volt részünk. Trend--Utálod a melltartódat? Ezt csinálod rosszul!http://www.life.hu/trend/20180307-utalod-a-melltartodat-ezt-csinalod-rosszul.htmlValószínűleg nincs olyan nő, aki ne átkozta volna el a melltartóját, vagy aki ne ért volna úgy haza egy hosszú és nehéz nap után, hogy első mozdulatával megszabadult ettől a praktikus, ámde sokszor nagyon is kényelmetlen ruhadarabtól. Ugye neked is ismerős? De mégis mit csinálunk rosszul? TrendOrigoSharon Stone 60 évesen is bombaformában van! Eláruljuk szépségtitikait!http://www.life.hu/trend/20180306-a-60-eves-sharon-stone-szepsegtitkai.htmlHollywood ünnepelt színésznője, Sharon Stone ma lett 60 éves. Ennyi idősen is bombasztikusan néz ki, ami nem is csoda, hiszen tudatosan foglalkozik magával. Eláruljuk szépségtitikait! TrendOrigoTavaszi bőrápolási tippekhttp://www.life.hu/trend/20180302-tavaszi-borapolasi-tippek.htmlLassan, de biztosan közeledik a tavasz: hatékony gondoskodással most megújíthatjuk bőrünk szerkezetét. TrendOrigoOscar 2018: a legjobb és legrosszabb sminkek a gálárólhttp://www.life.hu/trend/20180305-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-az-oscar-galarol.htmlNagyon színes és izgalmas volt a 90. Oscar-gála. Voltak, akik kifinomult eleganciával adóztak a neves rendezvény előtt, de voltak jó páran, akik kissé közönségesre vették a figurát. Nézzük meg közelebbről a legjobban és a legrosszabbul sikerült sminkeket! TrendOrigoHófehér bőröd van? Így sminkelj!http://www.life.hu/trend/20180221-smink-hofeher-borueknek.htmlTalán a világos bőrűek a legszerencsésebbek, már ami az időtlen, ártatlan, érzéki kisugárzásukat illeti, a megfelelő sminktermékek felkutatása azonban okozhat némi bonyodalmat. Az alapozónál például figyelni kell rá, nehogy sárgás legyen az árnyalat. De érdemes időt fektetni ebbe, hogy aztán tökéletes sminket tudj készíteni magadnak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.