fehérnemű ágy szexi Singh Viki tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szál tangában pózol friss fotóján a korábban mindig visszafogott Singh Viki.

Bár korábban visszafogott stílusáról volt ismert, mostanában már egyre merészebb az énekesnő, Singh Viki. Az indiai származású sztárt láthattuk már mélyen dekoltált felsőben és intimtetoválását is megmutatta már követőinek. Ezúttal kedvese az ágyban ülve, egy szál tangában fotózta őt, s a szépség úgy érezte, a kép olyan jól sikerült, hogy meg kell osztania követőivel. Persze férfi rajongói örülnek ennek a merész lépésnek, de a hölgyek közül többen megjegyezték, hogy mennyit változott, régen sokkal szégyenlősebb volt.

#sundaymorning #bymylove ❤️

S i n g h V i k i (@singh_viki_official) által megosztott bejegyzés,

Végre kettesben romantikázik Szabó Zsófi és férje: fotót is posztoltak rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180312-vegre-kettesben-romantikazik-szabo-zsofi-es-ferje-fotot-is-posztoltak-rola.htmlSzabó Zsófi és férje, Zsolti 4 hónappal gyermekük születése után végre kettesben romantikázhatott: Enrique Iglesias koncertjére látogattak el. TV + Sztárok--Victoria Beckham a 80-as évek zenéjére táncol és énekel - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-victoria-beckham-a-80-as-evek-zenejere-tancol-es-enekel.htmlVictoria Beckham többek között arról is híres, hogy rajongói szinte soha nem látták még mosolyogni, most azonban úgy tűnik, megtört a pókerarc széria, hiszen egy olyan videót töltött fel magáról Instagram-oldalára, melyen önfeledten mulat. TV + Sztárok--Heather Locklear állítja, párja meg akarta őt ölnihttp://www.life.hu/sztarok/20180312-heather-locklear-allitja-parja-meg-akarta-ot-olni.htmlHeather Locklear állítja, párja meg akarta őt ölni. Arra azonban nem tudott magyarázatot adni, miért kezdte el rugdosni a hozzá kiérkező rendőröket. TV + Sztárok--Kabát Peti fakanalat ragadott, visszatért eredeti szakmájáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-kabat-peti-fakanalat-ragadott-visszatert-eredeti-szakmajahoz.htmlKabát Péter ideiglenesen visszatért egykori szakmájához: újra fakanalat ragadott a konyhában. Wossala Rozina volt a segítségére. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGörög Zita és párja meghitt fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180312-gorog-zita-es-parja-lacko-zsolt-meghitt-fotot-posztolt.htmlGörög Zita és párja, Lackó Zsolt egy szerelmes fotót posztolt a közösségi oldalra. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMuri Enikőnek megjelent a halál: mindenhová elkísértehttp://www.life.hu/sztarok/20180312-muri-enikonek-megjelent-a-halal-mindenhova-elkiserte.htmlMuri Enikő hátborzongató időszakáról vallott: egy időben mindenhová egy fekete alak kísérgette, aki a szakértő szerint maga volt a halál! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.