Gelencsér Tímea Malibu szépségkirálynő USA fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gelencsér Tímea Amerikában szexizik, kihasználva a nap meleg sugarait, bikinire vetkőzött a malibui strandon.

A Magyarország szépe cím korábbi nyertese, Gelencsér Tímea nemrég költözött az Amerikai Egyesült Államokba, ugyanis felvételt nyert a New York Film Academy Los Angeles-i campusára. A szépség immár a tengerentúlról posztolt egy nem is akármilyen fotót: éppen a malibui tengerparton pózol sellő módjára. Egy fekete-zöld árnyalatú fürdőruhában van, amely láttatni engedi formás idomait.

Odavannak a nők a jóképű magyar sportolóért, Liu Shaolin Sándorérthttp://www.life.hu/trend/20180218-odavannak-a-nok-a-jokepu-magyar-sportoloert-liu-shaolin-sandorert.htmlÚjabb magyar szívtipró született: már külföldön is odáig vannak a lányok a gyorskorcsolyázó Liu Shaolin Sándorért. Trend--Nyakláncként hordja levágott ujját Torz Reynoldshttp://www.life.hu/trend/20180218-nyaklanckent-hordja-levagott-ujjat-torz-reynolds-bizarr.htmlSzórakozásból levágta a kisujját egy essexi nő, Torz Reynolds: most ékszerként hordja azt. TrendOrigoFélmeztelenül pózol Mihalik Enikő: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180216-felmeztelenul-pozol-mihalik-eniko-foto.htmlMihalik Enikő ismét meztelenkedik, ezúttal a felsőjét dobta le. Mellbimbóját csak két szívecske takarja. TrendOrigoA dzsungelbe költözött az ausztrál vlogger, Freelee, aki boldogabb, mint valahahttp://www.life.hu/trend/20180214-a-dzsungelbe-koltozott-az-ausztral-vlogger-freelee-aki-boldogabb-mint-valaha.htmlMilliókat spórol az az ausztrál vlogger, aki párjával együtt egyszer csak fogta magát és kiköltözött a dzsungelbe. TrendOrigoMegtalálták a téli olimpia legszexibb sportolónőjét, Anastasia Bryzgalováthttp://www.life.hu/trend/20180213-megtalaltal-a-teli-olimpia-legszexibb-sportolonojet-anastasia-bryzgalovat.htmlAz internetezők máris megtalálták a téli olimpia egyik legcsinosabb sportolóját, az orosz curlinges Anastasia Bryzgalovát. TrendOrigoMelltartó nélkül szelfizett Liz Hurley - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180213-melltarto-nelkul-szelfizett-liz-hurley-foto.htmlIsmét egy merész fotót osztott meg Instagramján Liz Hurley, a szép színésznő most még melltartót sem visel. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.