Melltartó nélkül szelfizett Liz Hurley - Fotó

50 éves melltartó nélkül szexi Liz Hurley Elizabeth Hurley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét egy merész fotót osztott meg Instagramján Liz Hurley, a szép színésznő most még melltartót sem visel.

Már többször írtunk arról, hogy mennyire jól néz ki az 52 éves Liz Hurley. Láthattuk már bikiniben, ezúttal pedig még merészebbet húzott: melltartó nélkül szelfizett a tükör előtt. A csinos sztáranyuka csak egy bugyit visel legfrissebb fotóján, felül pedig egy szétnyíló, fehér pongyola van rajta.

Azt nem tudni, hogyan csinálja, mindenesetre rendszerint bizonyítja, hogy teste ma is olyan akár a húszéveseké.

Bathroom selfie in my new Lizzie Robe in soft crochet @elizabethhurleybeach

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által megosztott bejegyzés,

Kelemen Anna most az erkélyen vonaglik egy szál tangában - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-kelemen-anna-most-az-erkelyen-vonaglik-egy-szal-tangaban-foto.htmlKelemen Anna friss fotóján az erkélyen vonaglik egy szál tangában és csizmában. TV + SztárokOrigoStohl András drogos színészt alakíthttp://www.life.hu/sztarok/20180213-stohl-andras-drogos-szineszt-alakit-valami-amerika-3.htmlEgy drogos színészt alakít a Valami Amerika 3-ban Stohl András. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPucér fotót osztott meg magáról a várandós Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-pucer-fotot-osztott-meg-magarol-a-terhes-chrissy-teigen.htmlMeztelenül főzőcskézett a várandós modell, Chrissy Teigen, amiről még fotót is posztolt a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Hajléktalan volt a Michelin-csillagos sztárséf, Alan Geaamhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-hajlektalan-volt-a-michelin-csillagos-sztarsef-alan-geaam.htmlHajléktalanból Michelin-csillagos sztárséf vált: Alan Geaam élettörténete nem mese, hanem valóság. TV + Sztárok--2 és fél hónappal szülés után visszatér a képernyőre Czippán Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20180212-2-es-fel-honappal-szules-utan-visszater-a-tevekepernyore-czippan-anett.htmlKét és fél hónappal szülés után máris visszatér a képernyőre Czippán Anett, akit a TV2-n láthatnak újra a nézők. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoRomantikus lánykérés: moziban ereszkedett térdre Idris Elba - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-romantikus-lanykeres-moziban-ereszkedett-terdre-idris-elba-video.htmlNyilvánosan, egy moziban kérte meg fiatal barátnője kezét Idris Elba. A megható jelenetről videó is készült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.