Meghan Markle szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta kiderült, hogy Harry herceg feleségeként Meghan Markle is a brit királyi család tagja lesz, elképesztő őrület alakult ki az egykori színésznő körül. Mindenki az ő stílusát akarja lemásolni. Ezúttal Meghan szépségtrükkjeibe avatunk be, hogy te is úgy sminkelhess, mint egy leendő hercegné. 

Az üde megjelenését Meghan a természetes hatású sminkjének köszönheti, illetve annak, hogy a saját színeihez igazítja a piperék árnyalatait. Az arctisztítás és a hidratálás után mindig használ fényvédőt, hogy sokáig fiatal és egészséges legyen a bőre.

Az üde megjelenését Meghan a természetes hatású sminkjének köszönheti Forrás: Getty Images

Ami a sminket illeti, folyékony alapozóval kezdi a sort. Ezzel egységesíti bőrszínét, nagyon alaposan, ecsettel viszi fel, majd egy tiszta alapozószivaccsal áttörli, hogy ultravékony réteg maradjon csak az arcán. Arcának természetes ragyogásához krémpirosítót használ, amit az arccsont alá tesz, ívesen a halánték irányába satíroz, és kontúrmentesen összedolgozza az alapozóval. Ezután gondosan lefixálja porpúderrel, hogy tompítsa a bőrtónust.

Szemét általában egy tartós, vízálló fekete szemceruzával letudja, ami egy tusvonalszerű kiemelés lenne, de elsatírozza picit, hogy lágyabb hatást érjen el Forrás: Getty Images

Szemöldökét szemöldökceruzával élénkíti, de nagyon óvatosan használja, csak oda rajzol vele szálanként, ahol hézag van, és alaposan kifésüli a felesleget, hogy nagyon természetes hatású maradjon. Szemét általában egy tartós, vízálló fekete szemceruzával letudja, ami egy tusvonalszerű kiemelés lenne, de elsatírozza picit, hogy lágyabb hatást érjen el, és csak az utolsó szempilláig húzza. Szempilláit fekete dúsító szempillaspirállal festi ki, ajkát pedig rendszerint egy természetes, rózsás árnyalatú hidratáló ajakrúzzsal élénkíti. Ha a visszafogott, nagyon természetes hatású sminket kedveled, akkor próbáld ki Meghan Markle stílusát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.