Derékba tört Kiszel Tünde lányának, Donatellának modellkarrierje: kirúgta az ügynökség

Forrás: Facebook/Hunyadi Donatella -
modell Kiszel Tünde kirúgás Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde lánya, Donatella egy modellügynökségnél dolgozott, de egy sajnálatos esemény miatt megszakadt a kapcsolat. Állítólag ki sem fizették a munkáját.

Kiszel Tünde kislánya modellként próbálgatta szárnyait, minden álma az volt, hogy modell lehessen, de sajnos rossz vége lett a kísérletnek. Hiába dolgozott egy ügynökségnél Donatella, nem fizettek fáradozásaiért. Édesanyja Facebook-oldalán adott hangot felháborodásának.

Donatella okkal szomorú Forrás: Facebook/Hunyadi Donatella

„Donatellának a modelldíját a mai napig nem fizetted ki. Szeretnélek megkérni, hogy a kislányom nevét – aki neked ingyen dolgozott – a továbbiakban a szádra ne vedd. Velem se foglalkozzál, és igazságtalanul ne sértegessél" – írta Tünde Facebook-oldalára. A Ripostnak nyilatkozott is a problémáról. "Felháborítónak tartom, hogy egy ügynökség megteheti, hogy nem fizeti ki Donatellát, ezt fogom annyiban hagyni!" - mondta Tünde.

Cipője miatt került kellemetlen helyzetbe Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-cipoje-miatt-kerult-kellemetlen-helyzetbe-a-terhes-katalin-hercegne.htmlKisebb kellemetlenség érte a 7 hónapos terhes Katalin hercegnét: egy hivatalos eseményen a magassarkú cipője szorult be a járda szélén lévő rácsba. TV + Sztárok--Ismert rockzenész tolta le a nadrágját a Story Gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-rockzenesz-tolta-le-a-nadrgajat-a-story-galan.htmlAz idei Story Gála sem múlt el kínos pillanat nélkül: egy rockzenész tolta le a nadrágját a közönség előtt, végül a biztonságiak tessékelték ki a bulitól. TV + SztárokOrigoErre figyelj, ha ekcémás a bőrödhttp://www.life.hu/trend/20180209-erre-figyelj-ha-ekcemas-a-borod-borapolas-etkezes.htmlAz ekcémás bőr kezelése nem egy egyszeri dolog, valójában tartós odafigyelést igényel, hiszen gyógyítani nem lehet, csak tünetmentessé tenni. Ennek érdekében jó, ha betartasz néhány alapszabályt. TrendOrigoKínos pillanatokat élt át a vörös szőnyegen Heidi Klum - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180211-kinos-pillanatokat-elt-at-a-voros-szonyegen-heidi-klum.htmlTúl merész ruhába bújt a 44 éves Heidi Klum: hogy elkerülje a villantást, egész este a ruháját húzogatta. Trend--Sugárzóan szép volt a Story Gálán Győrfi Pál feleségehttp://www.life.hu/trend/20180211-sugarzoan-szep-volt-a-story-galan-gyorfi-pal-felesege-adrienn.htmlGyönyörű feleségével érkezett az idén is a Story-gálára Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője. Adrienn, ahogy mindig, most is tündökölt: ezúttal piros, az egyik vállát szabadon hagyó ruhába bújt. TrendOrigoA születésnapos Jennifer Aniston szépségtrükkjeihttp://www.life.hu/trend/20180207-a-szuletesnapos-jennifer-aniston-szepsegtrukkjei.htmlJennifer Aniston 49 évesen is csak úgy ragyog. Lesd el a káprázatos színésznő kortalan szépségének titkát! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.