A születésnapos Jennifer Aniston szépségtrükkjei

Forrás: Getty Images -
szépségápolás smink Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston 49 évesen is csak úgy ragyog. Lesd el a káprázatos színésznő kortalan szépségének titkát!

Jennifer Aniston jól tudja, hogy a szépségápolás nem a sminknél kezdődik. Éppen ezért egészségesen táplálkozik, imádja az avokádót, bármilyen módon legyen is elkészítve. Rendszeresen fogyaszt zöld teát is a frissen facsart gyümölcslevek mellé. Szeret bűnözni, ami az édességeket illeti, de aztán szigorú testedzéssel, napi szintű futással és kardióedzéssel ledolgozza.

Nagy gondot fordít az arcápolására is: hetente kényezteti bőrét arcpakolásokkal, napi rutinja a kényeztető arcolaj használata, ami feszessé, rugalmassá varázsolja bőrét. Ha vörös szőnyeges eseményre készül, mindig használ szemkörnyékápolós és hialuronsavban gazdag fátyolmaszkot.

Jennifer Aniston 49 évesen remek formában van Forrás: Getty Images

A hidratálás után bőrtökéletesítő báziskrémmel egységesíti bőrszerkezetét, majd kézzel masszírozza arcára a folyékony alapozót, mert így még természetesebb hatást tud elérni. Rózsás árnyalatú krémpirosítóval élénkíti az arcát, amit az arc közepétől a halánték irányába összedolgoz az alapozóval. Ezután krém highlighterrel emeli ki az arccsontját. Lágy és természetes hatásuk miatt imádja a krémes kozmetikumokat. Ezután csak a T-zónát púderezi le, hogy egészséges fényben ragyogjon az arca.

Szemöldökére is nagy hangsúlyt fektet. A hajszínével harmonizáló árnyalatú szemöldökporral élénkíti, kifésüli a felesleget, hogy természetes hatású maradjon és a végén egy áttetsző szemöldökbalzsammal fixálja, fényesíti. A szemfestéshez általában egy pezsgőbézs árnyalatú szemhéjpúdert használ, amit a mozgószemhéjára satíroz és egy középbarna árnyalatot tesz a szem külső sarkához, majd egy ultravékony fekete tusvonalat húz a szempillák tövébe. Szempilláit ívelő hatású fekete szempillaspirállal festi ki. Ajkának frissességét egy ártatlan, rózsás árnyalatú ajakrúzzsal hangsúlyozza, aminek a tetejére egy áttetsző, vizes hatású ajakfényt tesz, hogy optikailag teltebb ajkai legyenek. Próbáld ki a sztár trükkjeit, ha természetes és fiatalos megjelenésre vágysz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.