szépségápolás smink sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha különleges hatásra vágysz, akkor próbáld ki a vibrálóan friss, türkiz színben rejlő lehetőségeket. Használhatod önmagában is, de még izgalmasabb, ha kombinálod a türkizzöldet a türkizkékkel, amihez nagyon jól passzolnak az év izgalmas Pantone színei.

Az arctisztítás és a hidratálás után egységesítsd bőröd szerkezetét a bőrtípusod figyelembevételével egy bőrtökéletesítő primerrel. Ezután vitaminokban gazdag, folyékony alapozóval egységesítsd bőrszínedet, majd finoman púderezd le. Orcáidat varázsold egészségtől ragyogóvá egy barackos árnyalatú arcpirosítóval: tedd az arccsont alá ívesen a halánték irányába kontúrmentesen. Szemöldöködet finoman élénkítsd a hajszíneddel harmonizáló árnyalatú szemöldökspirállal.

A hónap sminktrükkje: a türkiz mámor Forrás: Shutterstock, Instagram/sigmabeauty

Ha finoman szeretnéd érzékeltetni a türkizzöldet, akkor húz egy kifelé vastagodó tusvonalat. Ha bátrabb vagy, akkor a türkizkéket keverd a türkizzölddel. Satírozd a türkizkék színt a mozgószemhéjadra, satírozd el szép átmenettel a mélyítővonal irányába, majd a türkizzöldet satírozd a szemhéj közepétől kifelé. Mosd össze a színeket, hogy szépen fedjék egymást. Ezután a vízvonaladat húzd ki a türkizzölddel, ha kék szemed van, akkor a türkizkékkel. Koronázd meg a szemfestésedet egy fekete, dúsító szempillaspirállal. A fekete szín nagyon szépen megdobja, kontrasztosítja a gyönyörű türkiz játékát.

Forrás: Larion Oscar

Még kifejezőbb lehet a türkiz szemfestés, ha a szemzughoz becsempészed a lime punch vibrálóan élénk árnyalatát. Tetszőlegesen részesítheted előnyben akár a türkizkéket vagy -zöldet, tőled függ melyiket hangsúlyozod jobban, kísérletezz bátran, mert nagyon izgalmas lesz tőle a megjelenésed. Ha a türkizzöld dominál jobban a szemsminkedben, akkor narancsos vagy korallos piros árnyalatú rúzst válassz ajkaidra. Ha a türkizkék van fókuszban, akkor a halvány rózsaszíntől a magenta pinkig válogathatsz kedvedre az ajakrúzsok közül.

Forrás: Larion Oscar
Sminktrendek tavaszra a párizsi haute couture divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180129-sminktrendek-a-2018as-tavaszi-haute-coutire-divathetrol.htmlVolt látnivaló bőven a tavaszi haute couture bemutatón: a legizgalmasabb és leglátványosabb kreációk vonultak fel úgy, ahogy a tervezők megálmodták, kompromisszumok nélkül. Káprázatos anyag- és színválaszték, pazar kiegészítők és fantasztikus sminkek uralták a bemutatókat. TrendOrigoA legjobb és legrosszabb sminkek a Grammy-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20180129-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-a-grammy-galarol.htmlFantasztikus volt az idei Grammy-díjátadó. Bizony nem könnyű a sztárok élete: megjelenni a vörös szőnyegen, mindig valami újat hozni, hogy fenntartsák az érdeklődést... Voltak akik jól benézték és túllőttek a célon, de voltak, akik kiragyogtak, mert önmagukat adták. Nézzük meg közelebbről a legszebb és legrosszabb sminkeket, mert mindenből lehet tanulni. TrendOrigoKi a legstílusosabb Oscar-jelölt színész? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20180125-a-2018as-oscar-jelolt-ferfiak-stilusa-a-voros-szonyegen.htmlKedden végre kihirdették az Oscar-díj várományosait, és habár számunkra a legjobb hír természetesen a Testről és lélekről jelölése volt, ezúttal a legjobb férfi főszereplő kategóriában indulók stílusát vesszük górcső alá. Szavazd meg, kinek jár a divat-Oscar! TrendOrigoMinden, amit a korpásodásról tudni kellhttp://www.life.hu/trend/20180201-a-haj-korpasodas-es-annak-kezelese.htmlElkapni egy rosszalló tekintetet, ahogy valaki a korpát nézi a vállunkon, talán az egyik legkínosabb dolog, ami egy nővel, de akár egy férfival is történhet. A korpásodás első jelére a legtöbben elkezdenek gyakrabban hajat mosni, ami csak fokozza a bajt, így elindul az ördögi kör: még több korpa, még több hajmosás. Lafferton Annamária fodrász szerint pedig a probléma az esetek nagy részében egy kis odafigyeléssel könnyen kezelhető. Trend--Ki a legstílusosabb Oscar-jelölt színésznő? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20180124-az-oscar-jelolt-legjobb-noi-foszereplok-stilusa.htmlTegnap végre kihirdették az Oscar-díj várományosait, és habár számunkra a legjobb hír természetesen a Testről és lélekről jelölése volt, ezúttal a legjobb női főszereplő kategóriában indulók stílusát vesszük górcső alá. Szavazd meg, kinek jár a divat-Oscar! Trend--Ezek lesznek 2018 sminkszínei: így használd őkethttp://www.life.hu/trend/20180111-ezek-lesznek-2018-sminkszinei.htmlAz év legújabb Pantone színei nagy hatással lesznek a divatvilágra is. Ezek az izgalmas árnyalatok sok játékosságot rejtenek magukban, kísérletezésre, felfedezésre csábítanak. Csupa izgalom, ha a sminkedben használod őket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.