Luxusautóban szexizik Bódi Sylvi: fotó!

fotó szexi luxusautó Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi legújabb fotójától dobtunk egy hátast: luxus és szexiség a köbön. 

Nemrég mindenki Bódi Sylvivel volt elfoglalva, ugyanis a szexi modell a közösségi oldalán árusította a használt bugyijait. Persze nem önszántából találta ki a bugyi börzét, hanem a követői unszolására szánta rá magát a dologra.

Sylvi azonban nem bánta meg a döntést, elmondása szerint a börze nagyon jó hangulatban telt, és a fehérneműi is néhány órán belül új gazdára találtak. Most pedig egy igen különleges fotót posztolt az oldalára, amit szinte senki sem tudott szó nélkül hagyni:

A szexi sztár ugyanis talpig feketében, és csipkés combfixben pózolt egy luxusautóban, és jól láthatóan közszemlére tette a hosszú és vékony combjait.

Bódi Sylvi elképesztően kerek feneket villantott: fotó

Bódi Sylvi tudja, hogyan kell élni: míg itthon a mínuszok röpködnek, ő ismét elutazott egy egzotikus helyre. És ha már ott járt, akkor posztolt is egy fürdőruhás fotót, melynek középpontjában a gömbölyű feneke állt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.