Forró dekoltázst villantott Tolvai Reni: fotó!

fotó dekoltázs énekesnő Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni olyan fotót villantott, amitől mindenki szája tátva maradt. 

Tolvai Reni annyira kimaxolja a szexiséget, hogy tavaly év végén még egy összeállítást is készítettünk a 2017-ben posztolt lepikánsabb fotóiból. A fiatal énekesnő telt idomokat és fürdőruhás alakot is villantott a követőinek, éppen ezért nem csoda, hogy szépen gyarapodik a követők száma is a közösségi oldalán.

Persze előfordult olyan is, hogy kicsit túlphotoshopolta a fotóját, és szinte rá sem lehetett ismerni a hírességre, amit a rajongók is észrevettek, sőt, egyesek szóvá is tették.

Most azonban ismét kiakasztotta a szexiségmérőt, ugyanis az Instagram Storyban megmutatta a dús kebleit, amelyek melltartó nélkül feszültek egy átlátszó ruhában. Ez igazán bomba fotó lett!

Ez a kép már több, mint szex Forrás: Inst

Tolvai Reni ultraszexi fotót posztolt

Nyárra és napsütésre vágyik a dögös magyar énekesnő, aki nyarat idéző fotójával próbálja visszacsalogatni a napfényt. Ezzel a képpel sikerül is neki. Gyönyörű a legújabb fotóján!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.