Toronyköröm a legújabb és legundorítóbb körömtrend: videó!

körömtrend toronyköröm körömdivat köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi értelme, időigényes, pazarlás és csúnya: ezek az új körömtrend legfőbb ismérvei. 

Körömdivat terén elég széles a választék: a különböző formák mellett számtalan árnyalat közül választhatunk, nem beszélve azokról a kis kiegészítőkről, amelyekkel tovább díszíthetjük a körmeinket.

De akinek mindez nem elég az önkifejezéshez, az már akár a nemi szervét is a körmére festheti, vagy a tűz és a víz motívumait hívhatja segítségül. És most megérkezett a 2018-as év új őrülete is, a toronyköröm.

Ennek az a lényege, hogy többtucat lakkréteget viszel fel a körmeidre, így alakul ki a lakktorony. Kifejezetten gusztustalan, mintha kinövések lennének az illető ujjain. A videóban 100 réteget kent fel a körmeire a hölgy, akinek valószínűleg rengeteg ideje lehet, de stílusérzéke már annál kevesebb.

Csüngők és biztosítótűk díszítik a karmokat - Fotó!

A New York-i divathéten nemcsak a ruhákra kell figyelni, hanem a sminkekre és a körmökre is, a legújabb trend azonban sokkoló: ilyen karmokkal meg sem lehet mozdulni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.