Hosszú Katinka édesapja oldalán is ragyogott az Év Sportolója Gálán: fotó

Hosszú Katinka apa Év Sportolója gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A díjak tekintetében nem volt nagy meglepetés az Év Sportolója Gála, de azért volt min ámulni: Hosszú Katinkáék mindenkit izgalomban tartottak, és nem is okoztak csalódást. Az úszónő édesapja oldalán érkezett a gálára, és csak úgy ragyogott.

Minden Katinka és Shane Tusup kapcsolatáért aggódó rajongó árgus szemekkel nézte az Év Sportolója Gálát, de sajnos a pár nem együtt érkezett a rendezvényre. Az edző édesanyját vitte magával az eseményre, Hosszú Katinka pedig édesapjával érkezett.

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Persze ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem is foglalkoztak egymással, Shane beszédét Katinka sem úszta meg sírás nélkül. Mindennek ellenére az úszónő édesapja oldalán is ragyogott gyönyörű ruhájába, úgy tűnt, őszintén élvezi az est minden pillanatát, még azt is, amit megkönnyezett.

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.