Dekoltázst és ördögszarvat mutatott Görög Zita: fotó!

mell Görög Zita fotó szexi dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita friss fotója elég szexire sikeredett. Mondjuk nem is rejtette el a telt idomait. 

Tavaly már megírtuk, hogy Görög Zitára újból rátalált a szerelem, és azóta is nagyon boldog a kedvesével, Laczkó Zsolttal. A szexi modell le sem tagadhatná az örömét, hiszen csak úgy sugárzik, valószínűleg ez az oka annak is, hogy jó pár évet letagadhatna a korából.

A sztár tavaly szeptemberben töltötte be a 38. életévét, de a többi hírességgel ellentétben, ő nem egy romantikus, tortás fotót posztolt ki a különleges alkalomról, hanem egy igazán belevaló és vicces poszttal emlékezett meg az újabb eltelt évről.

Most pedig tetőtől talpig vörösbe öltözött, és még a dekoltázsát is kipakolta. Emellé pedig ördögszarvas hajpántot rakott a hajába, bár véleményünk szerint teljesen feleslegesen: hiszen ha valaki rápillant a melleire, az már nem fogja észrevenni szarvait.

Az ördög sosem alszik, ezért karikásak a szemei #devil #never #sleeps

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.