Erről árulkodik Emma Stone sminkje

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
üzenet Golden Globe 2018 smink Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, Emma Stone nem véletlenül választott magának lila, fehér és zöld árnyalatú sminket: ezek a színek komoly jelentéssel és üzenettel bírnak.

Bár Emma Stone-t nemrég beválogattuk azok közé a hírességek közé, akik igen előnytelen sminkkel jelentek meg az idei Golden Globe-díjátadón, most kiderült, a szép színésznő direkt választotta azokat a bizonyos árnyalatokat. A sminkes Rachel Goodwin az Allure magazinnak elárulta, hogy úgy érezte, nem csak egy ruhával, hanem egy sminkkel is ki lehet fejezni komoly gondolatokat, üzeneteket. A lila, a fehér és zöld egykor a szüfrazsett mozgalom színei voltak, amelyek a függetlenséget, a méltóságot, a tisztaságot és a reményt szimbolizálják.

Arra gondoltam, létrehozom a saját szépség-üzenetemet és elkészítek egy olyan sminket, amely a nők erejét szimbolizálja." – árulta el Goodwin a magazinnak.

Emma Stone az idei Golden Globe-on Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.