Kustánczi Lia apró melltartóban mutatta meg hatalmas kebleit: fotó

mell Kustánczi Lia fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kustánczi Lia születésnapját meglehetősen alulöltözve ünnepli: aprócska bikinifelsőbe bújtatta méretes kebleit. 

Kustánczi Lia olyan kedves, hogy még születésnapján is ő ajándékozza meg a követőit, méghozzá egy dögös fotóval. A korábbi modell ugyanis éppen ma töltötte be 34. életévét, ajándékairól pedig egyből készített is egy képet, amiről természetesen ő sem hiányozhatott, de az öltözködést szerencsére nem vitte túlzásba.

Kustánczi Lia szereti megvillantani a dekoltázsát Forrás: Instagram/djlia_official

Felülről mindössze egy aprócska bikini takarta a lemezlovas testét, ami nem sokat hagy a képzeletre. Ennek persze nagyon örültek a DJ rajongói, de azért felköszönteni sem felejtették el őt: csak úgy záporoztak a köszöntések.

Tóth Vera egyik fotóján furcsa dolgot vett észre az egyik követője http://www.life.hu/trend/20171213-toth-vera-melle-a-testalkatahoz-kepest-nagy.htmlHihetetlen, hogy a követők milyen szemfülesek: ez most Tóth Verának is feltűnt. Trend--Barbie babává retusálták Vasvári Vivient - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20171212-barbie-babava-retusaltak-vasvari-vivient-foto.htmlAkár a Barbie baba, pont úgy néz ki friss fotóján Vasvári Vivien. Egy aprócska ránc sincs rajta, meglehetősen túlzásba vitte a Photoshopot... Trend--Fürdőruhában szexizik Vajna Timi: fotó! http://www.life.hu/trend/20171212-igy-szexizik-egy-szal-furdoruhaban-vajna-timi.htmlErotikus fekete-fehér fotó került napvilágra Vajna Timiről. Elképesztően szexi a fiatal szépség. TrendOrigoSzexi fűzőbe préselte formás idomait Lady Gaga - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20171212-szexi-fuzobe-preselte-formas-idomait-lady-gaga-foto.htmlAz ünnepi készülődés szele Lady Gagát is megérintette, aki egy karácsonyi fotózás kedvéért szexi manójelmezbe bújt. Trend--Nyári Dia szexi ruhában várja az ünnepekethttp://www.life.hu/trend/20171212-nyari-dia-szexi-ruhaban-varja-a-karacsonyt.htmlHamarosan itt a karácsony és ezen apropóból számtalan híresség készíttet magáról ünnepi fotósorozatot. Így tett a gyönyörű színésznő, Nyári Dia is. TrendFotó: Hirling Bálint - OrigoLiptai Claudia megmutatta szexi combjait: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171210-liptai-claudia-megmutatta-szexi-combjait-foto.htmlLiptai Claudia szívesen mutatja meg gömbölyded formáit, ezúttal a combjai kerültek a fókuszba.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.