Palvin Barbi egy rúdon kelleti magát: videó!

rúdtánc modell szexi Palvin Barbi erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi egy eddig soha nem látott oldalát mutatta meg. 

Palvin Barbi csupa újdonsággal kápráztatja el a követőit. Nemrég egy furcsa fotót posztolt, amelyen mintha szeretné megnyalni a mellette ücsörgő szintén álomszép modelltársát, de mostanában azt is megpillanthattuk, hogy fest a fiatal sztár ébredés után.

Most pedig egy igen exkluzív videóval készült a követőinek: forró fehérneműben mutatta meg, hogy mire képes, ha meglát egy rudat. Barbi úgy vonaglik a fémcső körül, mintha egész életében ezt csinálta volna.

A felvételből az is kiderült, hogy Barbi igen csak hajlékony: úgy dobálja a lábait, mintha gumiból volna. Nem meglepő, hogy a követők teljesen megőrültek a minivideó láttán.

Puzsér Róbert szerint Palvin Barbi egy szörnyeteg

Puzsér Róbert mindenkit könyörtelenül felnyársal vasvillájával, aki szerinte nem való a hazai médiába. Ezúttal Palvin Barbit pécézte ki, és egy pillanatig sem kímélte a sztárt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.