mellvillantás mell fotó dekoltázs Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva friss fotójától felrobbant az internet: óriási melleket villantott. 

Baukó Éva kapcsán mostanában mindenkinek Havas Henrik jut eszébe, ugyanis a szexi szőkeség zaklatással vádolja a Tanár urat. Egyre többen foglalkoznak már a témával, például Puzsér Róbert is kifejtette a véleményét a történet kapcsán.

Emellett azonban Éva szebbnél-szebb fotókat posztol a közösségi oldalára: nemrég fedetlen combokkalpózolt a kamera előtt, később pedig az ágyában fekve lőtt magáról egy szelfit. Most pedig egy újabb gyöngyszem került fel a szépség oldalára, amelyen egy gyönyörű karácsonyfa mellett Éva dekoltázsa is előkelő helyet kapott:

#preparechristmas #shooting #christmastree #christmas #whitetree

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

A poszt még csak egy órája került fel Éva oldalára, de már többszáz kedveléssel gazdagabb, és elismerő kommentek is érkeztek.

Sírva vallott Havas Henrikről Baukó Éva: videó (18+)

Baukó Éva szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket, azt állítja, a tévés többször is bizarr aktusokat kért tőle, míg a személyi asszisztenseként dolgozott. A ValóVilág egykori szereplője leszögezte, hogy ő mindegyik ajánlatot visszautasította. Olvass tovább itt...

Karácsonyi könyvajánló divatőrülteknekhttp://www.life.hu/trend/20171201-karacsonyi-konyvajanlo-divatorulteknek.htmlAz idei év nemcsak a szakácskönyvek terén volt kiemelkedő, a magyar könyvkiadás divat tematikájú kiadásokkal is elkényeztette az olvasókat. Megmutatjuk, melyek azok a könyvek, amelyek a karácsonyfa alatt is nagyszerűen mutatnának. Trend--Sofia Richie bikiniben mutatta meg idomait: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171211-sofia-richie-bikiniben-mutatta-meg-idomait-foto.htmlLionel Richie lánya bátran viselhet bikinit, hiszen tökéletes idomokkal rendelkezik. A fiatal modell meg is mutatta domborulatait nemrég Miamiban. Trend--A téli smink 5 alapszabályahttp://www.life.hu/trend/20171204-a-teli-smink-ot-alapszabalya.htmlA hideg, szeles, csapadékos időjárás erősen igénybe veszi bőrünket. Ahogy a benti meleg és a kinti hideg kontrasztja is. Hőérzetünk is másképp alakul, aminek hatására hajlamosak vagyunk még kevesebb folyadékot inni, pedig elengedhetetlen a bőséges folyadékbevitel ahhoz, hogy hidratált legyen a bőrünk. Összességében sokkal több figyelmet igényel bőrünk ápolása a téli időszakban, hogy ellenállóbb és ragyogóan üde legyen. TrendOrigoAda melltartóban pózolt: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171209-ada-melltartoban-pozolt-foto.htmlAda is hangolódik a karácsonyra, méghozzá ultraszexi módon.TrendOrigoRuhamustra a Comet-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20171209-ruhamustra-a-comet-galarol.htmlPénteken este rendezték meg a Comet-díjátadót, ahol természetesen sok magyar híresség tiszteletét tette. Mutatjuk is a legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatokat! Trend--Tóth Vera fekete estélyiben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171209-toth-vera-fekete-estelyiben-mutatta-meg-alakjat-foto.htmlTóth Vera már lázasan készül a karácsonyi koncetrjére, melyhez egy gyönyörű fekete ruhát választott. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.