Tóth Vera szexi ruhában, mély dekoltázzsal zsűrizett: fotó

Forrás: TV2 -
szexi dekoltázs ruha Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera csak úgy ragyogott a Sztárban sztár +1 kicsi zsűrijében, ehhez hozzájárult az is, hogy elképesztően dögös ruhát adtak rá. 

Tóth Vera hihetetlenül szexi ruhában zsűrizte vasárnap a Sztárban sztár +1 kicsi versenyzőit, nem úgy, mint egy héttel ezelőtt. Akkor az énekesnőt igen furcsa ruhába öltöztették, de a legutóbbi szettje nagyon előnyösre sikerült, ráadásul a dekoltázsa is elég mély volt, melynek a férfiak bizonyára nagyon örülnek.

Tóth Vera szexi ruhában zsűrizett Forrás: TV2

Vera egyébként fogyása óta már egyre merészebben öltözködik, valószínűleg ennek köszönhető a vasárnapi dögös szerelése is, hiszen már büszkén mutogatja idomait.

Már 45 kilót fogyott Tóth Vera

Már mínusz 45 kilónál tart Tóth Vera, de azt mondja, még mindig nem érte el a célját. További 10 kilótól szeretne még megszabaulni, ezért imádkozik. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.