királyi család Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most mindenki nagyítóval figyeli Harry herceg menyasszonyának ruháit. Bepillantottuk Meghan Markle ruhásszekrényébe, és tippeket adunk arra is, hogyan szerezheted be a jövendő hercegné kedvenc ruháit.

Meghan Markle-nek nem sokat kell változtatnia a stílusán most, hogy eljegyezte Harry herceg. Az amerikai színésznőnek eddig, mindössze a miniszoknyái tűntek el a ruhatárából. Abból ugyanis nem enged az udvar, hogy a királyi család hölgy tagjai olyan hosszú szoknyát és ruhát viseljenek, mely legalább a térdükig érnek. Ezenkívül azonban Meghan ruhatára már szinte most tökéletesen megfelel az előírásoknak. Sőt! Harry herceg kedvese az elmúlt években többször viselt teljesen ugyanolyan, vagy hasonló ruhát, mint jövendő sógornője Katalin hercegné. Azt persze még meg kell tanulnia, hogy bárhová megy, kesztyűt kell húznia, és bár első hivatalos megjelenésén, a szokásosnál nagyobb kézitáskát választott - amit egyébként egy nap alatt elkapkodtak az üzletekből - már most imádják a divatlapok.

Az eljegyzési ruhája

A People magazin nem volt rest összeszámolni azoknak a ruháknak az értékét, melyeket Meghan Markle viselt az eljegyezése alkalmából. A fehér gyapjúkabát, a bézs tűsarkú és a kabát alól előtűnő zöld ruha (ezt viselte néhány órával később, az interjúban – a szerk.) értéke azonban nem mondható kimagaslóan soknak, ha a királyi család ruhatárját nézzük. Alig több 500 000 forintnál. Persze ki lehet ezt hozni sokkal kevesebből is, elvégre legtöbbünk nem házasodik be a brit uralkodói családba, hoztunk is erre példákat.

1. Kabát - Mohito 22.995 Ft, 2. Ruha - Mango 13.995 Ft, 3. Ruha - Tantuum, 4. Cipő - Parfois 9995 Ft, 5. Gyapjúkabát - H&M 34.990 Ft Forrás: Life.hu

Stílusosan, de lezseren

Amikor idén ősszel Meghan és Harry együtt vettek részt az Invictus Games sporteseményein, a herceg kedvese szinte teljesen tökéletes szerelést választott. Egy lapostalpú balerinacipőt viselt, hozzá egyszerű fehéringet és barna váltáskát. A farmerjét azonban a jövőben csak otthon hordhatja. Bár a királyi család számos tagja visel hasonló eseményeken farmert, a szaggatott stílusú darabokat, azért nem nézik jó szemmel az udvarban.

1. Ing - H&M 3990 Ft, 2. Farmernadrág - H&M 9990 Ft, 3. Táska - Miss Lulu London - 11.077 Ft, 4. Cipő - Montonelli 5190 Ft Forrás: Life.hu

Az Invictus Games, Harry herceg ötlete alapján létrejött rendezvény, melyet 2014-től rendeznek meg. A Legyőzhetetlenek Játékában sérült háborús veteránok mérhetik össze erejüket több sportágban.

Flitteres ragyogás

Színésznőként Meghan gyakran jelent meg vörös szőnyeges eseményeken, díjátadókon. Ilyenkor többnyire fekete ruhát viselt. A friss menyasszony kedveli a vállát szabadon hagyó flitteres, selyem és csipke estélyiket. Szereti azt a fajta ragyogást, amit az arany kiegészítők, táskák és cipők keltenek. Nagy kérdés, hogy a jövőben hová fogja felvenni a ruhatárának ezen darabjait...

1. Flitteres ruha - H&M 17.990 Ft, 2. Cipő - Gino Rossi 16.470 Ft, 3. Táska - Parfois 6995 Ft, 4. Táska - Bagissimo 5000 Ft, 5. Cipő - ALDO 28.560 Ft, 6. Flitteres ruha - Bonprix 12.990 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.