Emily Ratajkowski már túlságosan sovány, befelé horpad a teste: fotó

vékony fotó test Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowskiban bármikor képes ledobni a textilt, ezúttal azonban kicsit visszafogott maradt, van rajta ugyanis bikini. Ugyan nem ettől, de nagyon furán néz ki a modell: behorpadt a szeméremdombja. 

Emily Ratajkowski testét szinte minden szögből láthattuk már, hiszen ő az a modell, aki tulajdonképpen mást sem csinál, csak vetkőzik. Legutóbbi Instagram-posztja azonban elég furára sikerült. Túl azon, hogy van rajta fürdőruha, ami tőle egyáltalán nem megszokott, még a hasa sem néz ki valami jól.

Emily mindig is vékony volt, de eddig nem volt lyukas Forrás: Naj Jamai

A modell valószínűleg már túl sovány, ugyanis neki nem lapos a hasa, hanem befelé horpad, de ami ennél is bizarrabb, hogy ez a szeméremdombján is látszik. Érdekesen lehet összerakva Emrata, ugyanis a sovány embereknél általában a csípőcsont szokta kifeszíteni a bikinit, de nála nem ez a jelenség figyelhető meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.