Gigi Hadid Kendall Jenner street style Katalin hercegné melegítő Rihanna Bella Hadid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A melegítő már egészen mást jelent, mint a 80-as, 90-es években. Már közel sem egy bénácska ruhadarabról van szó, amit ciki visszanézni a képekről. Trendi viselet lett belőle, a street style elengedhetetlen alapdarabja. Most megmutatjuk, hányféle stílusban viselik manapság a celebek az egykoron nevetség tárgyává lett melegítőt.

A klasszikus

A klasszikus stílus képviselője Selena Gomez és Cara Delevingne. Mondhatjuk, hogy ők rendeltetésszerűen, vagyis a sportos vonalon belül viselik a melegítőt. A sportcipő mellett azért egy trendi napszemüveget mindketten feldobtak.

Selena Gomez (balra), Cara Delevingne (jobbra) Forrás: Northfoto

A retró

A retrón ezúttal nem a susogós melegítőket értjük, hanem a nagyon is bő nadrággal szabott darabokat. Nemrégiben ilyet viselt például Paris Hilton és Celine Dion is, akik nem is néztek ki stílusosan ezekben a viseletekben.

Paris Hilton (balra), Celine Dion (jobbra) Forrás: Northfoto

A kontrasztos

Ez már egy modernkori újítás, miszerint egy-egy igazán nőies ruhadarabbal is fel lehet dobni a melegítőt. Kendall Jenner a bundára, Khloe Kardashian a magassarkúra szavazott.

Kendall Jenner (balra), Khloe Kardashian (jobbra) Forrás: Northfoto

A fashionista

A legdögösebb módja a melegítő viselésének, és csak azoknak sikerülhet, akiknek igazán jó stílusérzékük van. Ebben az esetben ugyanis nem egy kontrasztos darabtól válik egyedivé és kifinomulttá, hanem az egész outfit összhangjától. Nézd csak meg Jourdan Dunn és Gigi Hadid szettjét!

Jourdan Dunn (balra), Gigi Hadid (jobbra) Forrás: Northfoto, AFP

A mintás

Sok esetben az egész outfitben a márkamegjelölés dominál, de van olyan, aki számára fontosabb például a minta. Rihanna unikornis színekben pompázó melegítője és Rita Ora bántóan virágos választása is ilyen.

Rihanna (balra), Rita Ora (jobbra) Forrás: Northfoto

A királynői

Egy királynő akkor igazi királynő, amikor ragyogó megjelenése egy melegítőben is érvényesül. Elég egy pillantást vetni Katalinra, akit egyébként eddig nem sokszor láthattunk ennyire laza viseletben. Korábban a londoni olimpiai idején, nemrégiben pedig egy teniszközpontban játszott a gyerekekkel melegítőruhában.

Katalin hercegné Forrás: Getty Images

Neked melyik stílus jön be legjobban?

Retró cuccok: így tértek vissza a 80-as, 90-es évek kedvenc darabjai

A legújabb street style trendeket látva tényleg azt mondhatjuk, hogy nincs új a nap alatt. A 80-as, 90-es évek kedvenc darabjai manapság minden szezonban beköszönnek a ruhatárunkba. Mutatjuk is azokat a darabokat, amelyek idén tértek vissza újabb hódításukra. Nézd meg a fotókat itt!
Így változott Miley Cyrus stílusa az elmúlt évtizedbenhttp://www.life.hu/trend/20171122-a-25-eves-miley-cyrus-stilusevolucioja.htmlMiley Cyrus 13 éves kora óta a nyilvánosság előtt éli életét, azóta pedig nem kevés sztorit szolgáltatott a sajtó képviselőinek és a rajongóinak. Lázadókorszaka meglehetősen botrányosra sikerült, 25 éves korára viszont úgy tűnik, lenyugodott, és stílust váltott. Következzen a születésnapos Miley stílusevolúciója! Trend--Modellek, akik várandósan léptek kifutórahttp://www.life.hu/trend/20171117-varandos-modell-kismamak-a-kifuton.html2016 decemberében mindenki arról beszélt, hogy Irina Shayk várandósan lépett kifutóra. A Victoria's Secret modell esete azonban nem egyedi. Íme, 10 alkalom, amikor terhes modelleket láthattunk a kifutón. TrendOrigoArcápolási tippek férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20171115-arcapolasi-tippek-ferfiaknak-larion-oscartol.htmlA jól ápolt férfi külső ma már nem divathullám! Az egészséges kinézet természetes része, hogy a férfiak is használnak kozmetikumokat, és odafigyelnek az arcápolásra. TrendOrigo10 alkalom, amikor Demi Moore sokkolta a világothttp://www.life.hu/trend/20171109-10-alkalom-amikor-az-55-eves-demi-moore-sokkolta-a-vilagot.htmlMa ünnepli 55. születésnapját a Ghost című filmmel befutott Demi Moore. A pályáját sok sikeres és sok sikertelen film fémjelzi, de nemcsak ezek jutnak eszünkbe, ha a színésznőre gondolunk, hanem házasságai, vörös szőnyeges megjelenései, magazinos szereplései is. Mutatjuk Demi Moore életének 10 döbbenetes lépését! TrendOrigoA férfi alsónadrágok 15 ikonikus pillanatahttp://www.life.hu/trend/20171103-a-ferfi-alsonadragok-15-ikoninus-pillanata.htmlKi ne emlékezne az alsónadrágot reklámozó David Beckhamre vagy Cristiano Ronaldóra? De Chris Hemsworth, Christian Bale és Ryan Gosling félmeztelen jelenete talán már kevesebbeknek rémlik. Most felidézzük a férfi alsónadrágok 15 ikonikus pillanatát. TrendOrigoIlyen volt az év legdögösebb fehérnemű bemutatója, a Victoria's Secret show http://www.life.hu/trend/20171120-ilyen-volt-a-victorias-secret-2017es-divatbemutatoja.htmlIdén Kínában, egészen pontosan Sanghaiban rendezték meg az év leglátványosabb és legnépszerűbb divatbemutatóját. A Victoria's Secret show-n évről évre a legszebb és legtökéletesebb alakú modellek vonulnak fel, ráadásul a szokásos megkötések nélkül: a szigorú tekintetek és megszokott vonulások helyett itt puszikat dobálnak, kacsintanak, integetnek a modellek. Nem egyszerű divatbemutató, hanem igazi showműsor grandiózus kiegészítőkkel és a legszebb fehérneműkkel. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.