Maria Luciotti meztelenül mászkált egy plázában: videó!

szexi művészet meztelen Maria Luciotti testfestés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maria Luciotti kimaxolt  a szexizés fogalmát: teljesen mezteneül járt fel és alá egy bevásárló központban. Csak egy sapka, egy sál és cipő volt rajta. 

Jen Seidel professzionális testfestő, aki a lánya segítségével hatalmasat alkotott. A szexi személyi edzőt, Maria Luciottit durván 3 óra alatt teljesen átváltoztattak: olyanra festették, mintha ruha lett volna rajta. Pedig nem.

A felfestett fekete felső és kék farmer olyan élethű volt, hogy első pillantásra senki nem mondta volna meg az igazat. Éppen ezért Maria egy barátnőjel plázázni indult, és figyelték a járókelők reakcióit.

Néhányan utána fordultak, egyesek összesúgtak a háta mögött, de a legtöbb embernek egyáltalán nem tűnt fel, hogy egy szuperszexi edző rohangál köztük anyaszült meztelenül.

Mindenki a szerb sminkmester videóit nézegeti

Mirjana Kika Milosevic szerb származású sminkmester és testfestő, aki a hihetetlen videóinak köszönhetően tett szert óriási hírnevére. Ő ugyanis nem csak a tipikus "hogyan sminkeld magad gyönyörűre" videókkal mutatja be a tudását, hanem egy ennél sokkal különlegesebb módon...

Modellek, akik várandósan léptek kifutórahttp://www.life.hu/trend/20171117-varandos-modell-kismamak-a-kifuton.html2016 decemberében mindenki arról beszélt, hogy Irina Shayk várandósan lépett kifutóra. A Victoria's Secret modell esete azonban nem egyedi. Íme, 10 alkalom, amikor terhes modelleket láthattunk a kifutón. TrendOrigoBugyit villantott a színpadon Keresztes Ildikó http://www.life.hu/trend/20171121-megmutatta-bugyijat-a-szinpadon-keresztes-ildiko.htmlKeresztes Ildikó még mindig elképesztően jól néz ki. TrendFotó: Mudra László - OrigoIlyen volt az év legdögösebb fehérnemű bemutatója, a Victoria's Secret show http://www.life.hu/trend/20171120-ilyen-volt-a-victorias-secret-2017es-divatbemutatoja.htmlIdén Kínában, egészen pontosan Sanghaiban rendezték meg az év leglátványosabb és legnépszerűbb divatbemutatóját. A Victoria's Secret show-n évről évre a legszebb és legtökéletesebb alakú modellek vonulnak fel, ráadásul a szokásos megkötések nélkül: a szigorú tekintetek és megszokott vonulások helyett itt puszikat dobálnak, kacsintanak, integetnek a modellek. Nem egyszerű divatbemutató, hanem igazi showműsor grandiózus kiegészítőkkel és a legszebb fehérneműkkel. Trend--Berki Krisztián újabb beavatkozásra készülhttp://www.life.hu/trend/20171120-hajbeultetesre-keszul-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián újabb szépészeti beavatkozásra készül. TrendOrigoA 73 éves Diana Ross volt a legnagyobb különc az American Music Awards vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/trend/20171120-trendjelentes-az-american-music-awards-voros-szonyegerol.htmlMíg az előző hétvégén Európában tartottak zenei díjátadó ünnepséget, tegnap éjjel az American Music Awards gála került megrendezésre. Az este egyik legfeltűnőbb jelensége nagy meglepetésre az életműdíjjal jutalmazott Diana Ross volt. Trend--Liptai Claudia kislánya, Panka modell szeretne lennihttp://www.life.hu/trend/20171120-liptai-claudia-kislanya-panka-modell-szeretne-lenni.htmlLiptai Claudia kislánya, Panka már kész hölgy, habár még csak 11 éves. Ennek ellenére nagyon céltudatos, és már azt is tudja, hogy mivel szeretne majd foglalkozni: modell szeretne lenni, és mindent meg is tesz ezért. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.