American Music Awards smink vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt látnivaló bőven a tegnap esti American Music Awards díjátadó ünnepségen! De ahogy az lenni szokott, míg sokan ragyogtak, másoknak nem sikerült megtalálni a tökéletes harmóniát. Nézzük, melyek voltak az este legszebb és legrosszabb sminkjei.

A legjobbak

  • Lili Reinhart

Egységes, szép bőrképe és a hajszínével harmonizáló finom szemöldökélénkítés üde látvány volt. Alsó szemhangsúlyos, satírozott szemfestése igézően emelte ki szemszínét. Fényes, természetes hatású ajakrúzsa pedig ragyogóvá varázsolta a komplett sminkjét.

Lili Reinhart Forrás: WireImage/2017 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Hailee Steinfeld

Tökéletes, észrevétlen alapozással illetve arcformázással fektette le az alapokat. Füstös hatású szemfestéssel, saját színeihez választott sminkszínekkel emelte ki tekintetét, szempilláit dúsító, fekete szempillaspirállal koronázta meg, ajkát pedig egy nude árnyalatú fényes ajakrúzzsal hangsúlyozta érzékien.

Hailee Steinfield Forrás: FilmMagic/2017 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff
  • Sabrina Carpenter

Igazán friss, üdítő színfoltja volt a gálának. Trendi szettje jól passzolt a sminkjéhez: igazi fashionista harmónia. Világos bőréhez jól illet az ártatlan, rózsás arcpirosító. Ajkát hamvas rózsa árnyalatú ajakrúzzsal festette ki. Szemfestésében is a rózsa, a mályva illetve a szürke árnyalatával készített színátmenetes füstös hatás. A feketével mélyített szempillatő fenséges szemhangsúlyos megjelenést adott. Egyetlen hiba a szemöldöke, ami egy halványabb színnel lágyabb lenne és jobban passzolt volna a szőke hajához.

Sabrina Carpenter Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Neilson Barnard

A legrosszabbak

  • Bebe Rexha

Hideg, hirtelen hidrogénszőke hajszínéhez a napbarnított bőrszín már önmagában is kontrasztos, de még lehetett volna szép is, ha például nem fejeli meg mindezt egy igen erős, mély barna szemöldökhangsúllyal. Egyedül a füstös hatású szemfestése volt kifogástalan, de minden hiába, hiszen joghurt színű ajakrúzsa minden elrontott, ráadásul kissé közönségessé minősítette megjelenését.

Bebe Rexha Forrás: WireImage/2017 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Lady Gaga

Az extrémitásáról híres, szuper hangú énekesnő megint felkavarta az állóvizet: szőke, göndör fürtjei nagyon izgalmassá tették megjelenését. Fényes szemfestése a vendégpillákkal jó kombináció volt, de a szemöldöke botrányos. Egyszerűen túl erős. Ha ezen még túl is tennénk magunkat, akkor is ott van aszimmetrikus ajakfestése, amivel eltolta az amúgy különleges megjelenését.

  • Demi Lovato

A már túlcsordúlt, megkopott Kardashian dublőre lehetett volna. Oké, hogy hasonló a karakter, de hol van benne az egyediség? A erősen túlrajzolt szögletes szemöldök kiverte a biztosítékot. Már régesrég nem trendi. Együtt a túlméretezett vendégpillákkal főleg nem szerencsés választás. A szem alatti területet elég lett volna egy-két árnyalatbeli különbséggel világosítani, mert így bábszerű lett a kinézete. A bőrszínéhez sem passzoló ajakrúzsa a vattacukor árnyalattól még inkább feltette a koronát a legelőnytelenebb kinézetre.

Demi Lovato Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Neilson Barnard

A 73 éves Diana Ross volt a legnagyobb különc az American Music Awards vörös szőnyegén


Míg az előző hétvégén Európában tartottak zenei díjátadó ünnepséget, tegnap éjjel az American Music Awards gála került megrendezésre. Az este egyik legfeltűnőbb jelensége nagy meglepetésre az életműdíjjal jutalmazott Diana Ross volt. Nézd meg a legemlékezetesebb outfiteket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.