Olga Loera idomaitól eláll az ember szava: fotó!

mell szexi Olga Loera fenék playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olga Loera egy igen különleges szépség. Ráadásul elől-hátul olyan tökéletes, mintha körzővel rajzolták volna. 

A playmateként és instagirlként ismertté vált Olga olyan döbbenetesen szexi, hogy talán be is kéne őt tiltani: a dereka finom és karcsú, míg a popsija és a dekoltázsa szuperkerek és erőteljesen vonzó.

Nyilvánvalóan ezért is lett instagirl, hiszen a fent említett adottságaival ő is tisztában van, bár azt természetesen nem tudjuk, hogy ebből mennyi Isten ajándéka, és mennyi a szándékos eredmény.

Outside the box @olgaloera #noches #buenas #nitenite #olgaloera #playmateolga #donnermanagment #petitemodel

OLGA LOERA (@playmateolgaloera) által megosztott bejegyzés,

Ettől függetlenül, ami igaz, az igaz: közel 300 ezer ember kíváncsi a mexikói szépség idomaira, aki büszke lehet arra is, hogy glamour modellként is megállja a helyét. Ez valószínűleg anna köszönhető, hogy egy igen karizmatikus személyiség, akinek rengeteg arca van, és bármelyiket képes előcsalogatni magából a siker érdekében.

És csak halkan megjegyeznénk, hogy Olga 40 éves. Sok mindent gondoltunk volna róla, de a korával kapcsoltban egy jóval kisebb szám volt a voksunk.

Döbbenetesen szexi a fiatal ukrán modell: fotók!

Marina valószínűleg fotográfus lehet, ugyanis a közösségi oldalán szinte kizárólag profi képeket látni. A fiatal ukrán származású lány nem csak saját magáról, hanem csodás tájakról is rendszeresen oszt meg fotókat, de a pasik valószínűleg inkább a szexisége miatt követik.

Arcápolási tippek férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20171115-arcapolasi-tippek-ferfiaknak-larion-oscartol.htmlA jól ápolt férfi külső ma már nem divathullám! Az egészséges kinézet természetes része, hogy a férfiak is használnak kozmetikumokat, és odafigyelnek az arcápolásra. TrendOrigoÍgy néztek ki a szupermodellek, amikor először léptek kifutórahttp://www.life.hu/trend/20171114-igy-neztek-ki-a-szupermodellek-amikor-eloszor-leptek-kifutora.htmlA leghíresebb topmodellek is egy első fotózással és egy első kifutós szerepléssel kezdték a pályát. Az első híres manökenekről, a kilencvenes évek szupermodelljeiről, a kétezres és az elmúlt évek felfedezettjeiről mutatjuk most meg, hogy néztek ki, amikor először lépdeltek végig a kifutón. TrendOrigoBaukó Éva egy rózsaszín miniruhában szexizik: fotó! http://www.life.hu/trend/20171114-aprocska-ruhaban-szexizik-bauko-eva.htmlBaukó Éva friss fotója megint hatalmasat tarolt: nem hiába, aki szexi, az szexi. TrendOrigoSminkelési kisokos kezdőknek 5 lépésbenhttp://www.life.hu/trend/20171113-kezdo-vagy-sminkeloknek-ezt-az-ot-lepest-erdemes-megtanulni.htmlNem ciki, ha még sminkszűz vagy! Az a legfontosabb, hogy szeresd és ismerd magad, így érdemes tanulmányozni az arcodat. Van, aki a szemét, az arcát vagy az ajkát találja legszebbnek, akkor azt kell jobban kihangsúlyozni. Legyen határozott, egészségtől ragyogó a megjelenésed és a legfontosabb, hogy tükrözze a személyiségedet. Íme, pár hasznos tanács, amitől felragyogsz, és már a legelején sikerélményed lesz! TrendOrigoÍgy pakolja ki a melleit Cicciolinahttp://www.life.hu/trend/20171114-kipakolta-a-melleit-cicciolina.htmlA mindig mosolygós szőke híresség egyre forróbb képeket mutogat a követőinek. Trend--Ilyen gyönyörű volt Rúzsa Magdi MTV EMA vörös szőnyegén Londonbanhttp://www.life.hu/trend/20171113-ilyen-gyonyoru-volt-ruzsa-magdi-mtv-ema-voros-szonyegen-londonban.htmlTegnap este zajlott az zeneipar egyik legfontosabb eseménye, az MTV EMA (MTV Europe Music Awards), amelyen hazánkat Ruzsa Magdi képviselte. Az énekesnő gyönyörű volt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.