Angelina Jolie aggasztóan sovány: fotó!

vékony fotó színésznő fogyás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi sztár egyre rosszabbul fest: a soványsága talán már aggodalomra ad okot. 

A többgyermekes édesanya már az elmúlt néhány évben is igen sovány volt, és ennek a Brad Pittel történő válási huzavona biztosan nem tett jót. A két sztár kíméletlenül gyilkolta egymást a nyilvánosság előtt, és hosszú hónapok után sem tudtak közös nevezőre jutni.

Néhány hete mutattunk egy friss fotót a színésznőről, amelyen már akkor is jól látszott a kóros soványság. Hiába tekerte magát óriási lepelbe a sztár, nem tudta eljreteni a kiálló csontjait.

Most pedig újabb felvétel került napvilágra, ami egyértelműen aggodalomra ad okot: a fotón a kanadai miniszterelnökkel látható, és hiába az elegáns ruha, még így is messziről látszik, hogy Angelinával valami nagyon nincs rendben.

Teljes a döbbenet: újra férjhez megy Angelina Jolie

Most, hogy vége a sárdobálásnak Brad Pittel, úgy néz ki, Angelina készen áll, hogy megint elkötelezze magát. De ki a titokzatos vőlegény? Akárki is legyen, az elég hamar levette a lábáról a sziklaszilárd sztáranyukát. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.