Heti trendjelentés: Pink olyan stílust villantott, amilyet még soha

Nicki Minaj Ashley Graham vörös szőnyeg Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokféle eseményen sokféle stílust láthattunk ezen a héten. Az igencsak változatos felhozatalból mutatjuk most a legemlékezetesebb darabokat!

Kerekded formák

A gyönyörű plus size modell, Ashley Graham ezúttal sem tévedett, fantasztikusan állt neki ez a testhezálló ruha. Nicki Minaj extrémebb megoldást választott: a bőrbugyit selyemmel dobta fel.

Ashley Graham, Nicki Minaj Forrás: Getty Images, AFP

Kinek a stílusa jön be jobban?

Metál csillogás

A héten két modell is metál ruhára szavazott. Taylor Hill ruhája inkább szabásában volt különleges, főleg, hogy garbós megoldást ritkán lehet látni a vörös szőnyegen. Ruby Rose választása pedig egy diszkógömbre hajazott.

Taylor Hill, Ruby Rose Forrás: Getty Images

Kinek a stlíusa tetszik jobban?

Nagyestélyik

A Country Music Awards díjátadón Pink és Carrie Undrewood is nagyestélyiben jelentek meg. Előbbi igencsak szokatlan módon a sok fodorra és a kissé királylányos tüllre szavazott, míg Carrie ruhája inkább a klasszikus eleganciát idézte.

Pink, Carrie Undrewood Forrás: Getty Images

Kinek a ruhája jön be jobban?

Extrém outfitek

A héten mutatták be Gigi Hadid sminkkollekcióját. Az eseményen extrém outfitekből sem volt hiány. Alice Chater énekesnő például egy bársony nadrágkosztümöt viselt, amihez egy csipkebodyt vett fel. A szintén énekesnő Ashley Roberts pedig trapéznadrágjával tűnt ki.

Ashley Roberts, Alice Chater Forrás: Getty Images

Kinek a szerelése sokkolóbb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.