Így szexizett 27 évesen Cicciolina: fotó

modell fotó szexi meztelen Staller Ilona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolina szépsége vitathatatlan: nem hiába voltak oda érte a férfiak egész életében. 

A sztár nemrég még azzal borzolta a kedélyeket, hogy 65 évesen visszatért a szexiparba, és újból vállal szerepeket. Korábban azt mondta, felhagy a felnőttfilmezéssel, és mint kiderült, filmekben való szereplést továbbra sem tervez, viszont különböző topless műsorokat újból szívesen ad.

Az is sokakat megdöbbentett, mikor egy fiatalkori pornókazettáját posztolta ki a közösségi oldalára, bár ez is azt mutatja, hogy Cicciolina egyáltalán nem bánja a múltját, sőt, még büszke is rá. Most pedig egy szexi fotó jelent meg az Instagramján, 1979-ből.

A szőkeség ekkor mindössze 27 éves volt, nőiségének legszebb éveiben. Nem csoda, hogy mindenki kapkodott utána, és szinte még a nők is szerelmesek voltak belé. Tökéletes alak, telt idomok és karcsú vonalak jellemezték Cicciolina megjelenését.

Kiakadtak a rajongók Cicciolina börtönbüntetése miatt

Cicciolina biztosítási csalás vádjával állt bíróság elé, és első fokon úgy döntöttek, hogy a pornószínésznő bizony bűnös. Egy év börtönre ítélték. Az egykori pornós a közösségi oldalán reagált a rajongók üzenetire.

Tóth Andi megmutatta, milyen kerek a fenekehttp://www.life.hu/trend/20171105-toth-andi-megmutatta-kerek-feneket.htmlTóth Andi énekesnőt egyszerűen imádják a férfiak. Nem csak a tehesége, a lány tökéletes teste is lenyűgözi őket.TrendOrigoHeti trendjelentés: Naomi Campbell sokkolta a rajongóithttp://www.life.hu/trend/20171102-heti-trendjelentes-szerepel-benne-naomi-campbell-reese-witheerspoon-mila-kunis.htmlA héten egész Amerika halloweenlázban égett. A beöltözős partik voltak az elmúlt napok legizgalmasabb eseményei, de ezeken túl is volt néhány vörös szőnyeges esemény, ahol a fekete outfitek domináltak. Mutatjuk is a legemlékezetesebb darabokat! Trend--Radics Gigi ismét dögösre vette a formát az X-Faktorban: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171104-radics-gigi-ismet-dogosre-vette-a-format-az-x-faktorban-foto.htmlRadics Gigi csodás, légies ruhában lépett színpadra a ma esti X-Faktorban. TrendOrigoKiss Ramóna ultraszexi ruhában vezeti az X-faktort: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171104-kiss-ramona-ultraszexi-ruhaban-vezeti-az-x-faktort-foto.htmlKiss Ramóna igazi domina szettben lépett színpadra az X-Faktor élős how-jában. Trend--A Rosalinda sztárja, Thalia Wonderwomannek öltözött: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171104-a-rosalinda-sztarja-thalia-wonderwomannek-oltozott-foto.htmlKi ne emlékezne a Rosalinda című romantikus szappanopera sztárjára, Thalia Sodira. A gyönyörű színésznőt bár ritkán láthatjuk itthon is futó sorozatokban, közösségi oldalán igen akítv életet él. Trend--Így néz ki a magyar Ken baba: szerinte genetikailag hasonlíthttp://www.life.hu/trend/20171103-igy-nez-ki-a-magyar-ken-baba-einwiller-greg.htmlNem csak nemzetközi hasonmásai vannak Ken babának, van egy magyar srác is, aki - mint mondta -, genetikailag hasonlít Kenre. Amiben pedig nem, azt plasztikával kiigazítaná. A Life.hu-nak adott interjújában Greg elmondta, hogy mit gondol magáról, a Kennel való hasonlóságáról, és arról is beszélt, hogyan reagálnak rá az emberek, amikor meglátják az utcán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.