Emily Ratajkowski melleit csak egy háló takarta: fotó

mell háló Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowsi halloweeni öltözéke nem túl kreatív, de annál dögösebb. A melleire helyezte a hangsúlyt, csak egy hálóval fedte el kebleit.

A meztelenkedéséről elhíresült modell nem hazudtolta meg önmagát, a halloweeni bulin is villantott. Kreativitás hiányában inkább arra helyezte jelmezében a hangsúlyt, ami számára és a férfiak számára is lényeges, vagyis a melleire. Azt viszont senki nem tudja megmondani, hogy Emily Ratajkowski mindek is akart beöltözni. A jelmeze nagy fejtörést okoz, bár lehet, hogy nincs is mit megfejteni.

Emily Ratajkowski mindig is szerette mutogatni a testét Forrás: http://www.hotcelebshome.com/

Sokkal valószínűbb, hogy a modellnek nem volt semmilyen jó ötlete a beöltözős buliba, így inkább elővette valamelyik hétköznapi öltözékét, és feldobta azt egy lila parókával, hogy mégse úgy nézzen ki, mint ahogy általában szokott. A hálós felső ugyanis nem idegen tőle, nemcsak különleges alkalmakkor villantja meg melleit. Az viszont biztos, hogy a férfiak tetszését így is elnyerte, és neki ez a lényeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.