Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg edzéssel és lemondással jár egy olyan test, amilyennel Zimány Linda is büszkélkedhet. A modell részt vett a 15. Fitparádén, komoly munkáját pedig ezüstéremmel jutalmazták. Instagramra feltöltött képe azonban egész biztosan aranyérmes. 

A szőke szépség ismét egy olyan fotót osztott meg az oldalán, amitől minden pasi szája tátva maradt. Sőt, még a csajoké is!

@bernicefashion by @vojcehovskij in Venice

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Linda korábban az önelfogadásról beszélt, és arról, egyáltalán nem kell magunkat takargatni, hiszen senki sem tökéletes, de a hibák nem szégyellnivalóak. Persze az is tény, hogy a nők többsége szinte sosem teljesen elégedett magával, viszont nagyon sokan tesznek azért, hogy kihozzák magukból a maximumot, ez pedig véleménye szerint jó dolog.

Csősz Bogi megadja a módját a vásárlásnakhttp://www.life.hu/trend/20171027-csosz-bogi-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-megadja-a-modjat-a-vasarlasnak.htmlFotó: Mudra László - OrigoMegműttette melleit az Éden Hotel sztárja, Jess Shearshttp://www.life.hu/trend/20171022-megmuttette-melleit-az-eden-hotel-sztarja-jess-shears.htmlFurcsa mellei miatt kapott kritikákat a 24 éves valóságshow-szereplő modell, ezért úgy döntött, megműtteti azokat. TrendOrigoÚj frizurával pózol Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20171021-uj-frizuraval-pozol-liptai-claudia-musorvezeto.htmlTinilányos copfba kötött frizurával fotózták le Claudiát. TrendOrigoÍme, a luxusfeleségek nulla forintos szépségtippjeihttp://www.life.hu/trend/20171014-a-luxusfelesegek-nulla-forintos-szepsegtippjei.htmlA Viasat3 Feleségek luxuskivitelben szereplői arról beszéltek, van-e olyan szépségtippjük, amelyek nem kerülnek semmibe. TrendOrigoMelltartóban pózol Mádai Vivienhttp://www.life.hu/trend/20171015-melltartoban-pozol-madai-vivien-a-tv2-mokka-musorvezetoje.htmlEgy nap alatt közel 4000 lájkot zsebelt be Vivi szexi Instagram-fotójáért. Amúgy, nem ez az első eset, hogy a Mokka műsorvezetője melltartóra vetkőzik... Trend--Gyönyörű nő Belmondo unokája, a 29 éves Annabellehttp://www.life.hu/trend/20171014--gyonyoru-no-belmondo-unokaja-annabelle.htmlJónéhány évvel ezelőtt felfigyeltek már a divatvilágban a színészlegenda gyönyörű unokájára. Annabelle Belmondo 29 éves, és modellkedéssel keresi a kenyerét. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.