Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi igazi dívaként tündököl az X-Faktor idei szériájában. Ezúttal igen merészre sikerült az összeállítása: hatalmas sörénnyel és mély dekoltázzsal mondta el véleményét a versenyzőkről.

Ultra vékony és nagyon szexi nővé érett Radics Gigi, aki csodás hangja mellett külsejével is felhívja magára a figyelmet. Az X-Faktor egyetlen női mentoraként hétről-hétre bűvöli el a nézőket. A szombati második élő show-ban göndör afrofrizurát és mély dekoltázst is villantott. Még nem láttuk ennyire merésznek és szexinek az énekesnőt, aki a dögös ruházat mellett, mélylila szájat is kapott a sminkesektől.

Ezért voltak kemények a mentorok az X-Faktorban: videó

Az X-Faktor második élő showja nem úgy sikerült, mint az első. Ezt a mentorok is nehezményezték.

Megműttette melleit az Éden Hotel sztárja, Jess Shearshttp://www.life.hu/trend/20171022-megmuttette-melleit-az-eden-hotel-sztarja-jess-shears.htmlFurcsa mellei miatt kapott kritikákat a 24 éves valóságshow-szereplő modell, ezért úgy döntött, megműtteti azokat. TrendOrigoHeti trendjelentés: Kristen Stewart még soha nem nézett ki ennyire rosszulhttp://www.life.hu/trend/20171020-heti-trendjelentes-szerepel-benne-kristen-stewart-kate-hudson-nicole-scherzinger.htmlA héten a rövid hajú színésznők okozták a legnagyobb csalódást, Kristen Stewart és Kate Hudson sem voltak a helyzet magaslatán. Mutatjuk is a részleteket! TrendOrigoÚj frizurával pózol Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20171021-uj-frizuraval-pozol-liptai-claudia-musorvezeto.htmlTinilányos copfba kötött frizurával fotózták le Claudiát. TrendOrigoSminkelj úgy, mint a Victoria's Secret angyal, Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/trend/20171019-sminkelj-ugy-mint-a-victorias-secret-angyal-candice-swanepoel.htmlA Victoria's Secret legdögösebb vadmacskája Candice Swanepoel! Az igazán szemet gyönyörködtető, vágykeltő gazella teste a legkeresettebb fehérnemű márkák „portékája”. Azért valljuk be, a genetikai adottságai irigylésre méltóak, de kőkeményen meg is dolgozik érte, hogy mindig top formában legyen. Trend--Sminkelj úgy, mint a Victoria's Secret angyal, Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/trend/20171019-sminkelj-ugy-mint-a-victorias-secret-angyal-candice-swanepoel.htmlA Victoria's Secret legdögösebb vadmacskája Candice Swanepoel! Az igazán szemet gyönyörködtető, vágykeltő gazella teste a legkeresettebb fehérnemű márkák „portékája”. Azért valljuk be, a genetikai adottságai irigylésre méltóak, de kőkeményen meg is dolgozik érte, hogy mindig top formában legyen. Trend--Tűzforró dekoltázst mutatott Baukó Éva: fotó http://www.life.hu/trend/20171019-bauko-eva-dekoltazsatol-felrobbant-az-internet.htmlBaukó Éva tudja, mitől döglik a légy és ezt nem is fél megmutatni.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.