Igazi szexi istennő Jakabos Zsuzsa - Egyszerre izmos és nőies: fotó

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Jakabos Zsuzsanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig jutunk szóhoz a fiatal magyar sportoló fotója láttán. A csodaszép úszónő Instagram-oldalának követőivel osztott meg egy vadító fotót. 

Közösségi oldalán rendszeresen lep meg bennünket különböző, csodaszép fotókkal, ezúttal azonban egy különleges beállítású képpel állt elő. A 27 éves olimpikon 2005-ben volt az év úszónője hazánkban, a 2012-es olimpián pedig az ötkarikás játékok legszebbjének választotta a COED magazin. Nem is csoda.

Így nézett ki a karrierje kezdetén Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20171019-igy-nezett-ki-a-karrierje-kezdeten-a-ma-37-eves-kim-kardashian.htmlMA ünnepli 37. születésnapját Kim Kardashian, ennek apropójából pedig összegyűjtöttük azokat a nagyon ritkán látott fotókat, amelyek a karriere kezdetén készültek róla. Szörnyűlködésre fel! TrendOrigoFehérneműben pózol Adahttp://www.life.hu/trend/20171021-fehernemuben-pozol-ada-pinter-adrienn.htmlSmink, fordrász és retusálás nélkül vállalt be egy fehérneműs fotózást Pintér Adrienn. Az műsorvezető egészen elképesztően néz ki: csinos, természetes. TrendOrigoÍme egy újabb vaginakörmöket gyártó művész:fotókhttp://www.life.hu/trend/20171020-vaginakormoket-csinaltathatsz-magadnak.htmlNem tudod, hogyan csinálj magadból hülyét? Szerencsére már ehhez is van útmutató... Trend--Így néz ki Pintér Tibor teljesen kopaszon: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171019-igy-nez-ki-pinter-tibor-teljesen-kopaszon.htmlPintér Tibort mindenki hosszú fürtökkel ismeri, a színész viszont megunta a hajkoronáját, és kipróbált valami újat: megmutatta magát teljesen kopaszon. A rajongók sokkot kaptak. TrendOrigoMerész! Tóth Gabi új frizurát villantotthttp://www.life.hu/trend/20171020-toth-gabi-uj-frizurat-villantott.htmlTóth Gabi megszabadult hosszú tincseinek egy részétől, és extrém frizurát vágatott magának. Trend--Íme, Ines Rau a világ első transznemű playmate-jehttp://www.life.hu/trend/20171019--ines-rau-a-vilag-elso-transznemu-playmate-je.htmlInes Rau gyönyörű nő, így nem csoda, hogy a november-decemberi Playboy címlapjára került. A különlegessége abban rejlik, hogy ő az első transznemű modell, aki ilyen babérokra tört. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.