Heti trendjelentés: Kristen Stewart még soha nem nézett ki ennyire rosszul

Kristen Stewart Kate Hudson Nicole Scherzinger vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a rövid hajú színésznők okozták a legnagyobb csalódást, Kristen Stewart és Kate Hudson sem voltak a helyzet magaslatán. Mutatjuk is a részleteket!

Csíkok

Ugyanazon az eseményen jelent meg csíkos kreációban Kate Hudson és a szintén színésznő Katharine McPhee. Kate Hudson könnyed, nyárias ruhájában nagyon is látjuk a lehetőséget, de neki nagyon nem állt jól. Katharine outfitje is hasonló stílust követ, egyedül a nadrág húzásai miatt középen kialakuló bugyirész fest furán.

Kate Hudson, Katharine McPhee Forrás: Getty Images

Ki tévedett nagyobbat?

Virágok

A sok-sok virágminta között ketten is kék alapon sárga mintás darabot választottak. Rosamunk Pike ruhája színében, Shiri Applebyé szabásában volt merészebb.

Rosamunk Pike, Shiri Appleby Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Fekete-fehér

Priyanka Chopra és Nicole Scherzinger ezúttal a fekete-fehérre szavaztak. Az indiai származású színésznő ruhájának imádjuk a fazonját és az öv is csodás, ráadásul az összhang is megvolt a ruha és Priyanka között. Az énekesnő hosszú fazont választott, izgalmas geometriával, de mintha a ruha kissé elnyomta volna Nicole-t.

Priyanka Chopra, Nicole Scherzinger Forrás: Getty Images

Kinek a választása jön be jobban?

Vállvillantás

Már több mint egy éve magasztaljuk a vállakat, szebbnél szebb vállakat hangsúlyozó outfiteket láttunk már a vörös szőnyegen. Ezen a héten azonban nem sikerült hozni a színvonalat: Ashley Tisdale és Kristen Stewart is szörnyen festettek a vállhangsúlyos darabokban.

Ashley Tisdale, Kristen Stewart Forrás: Getty Images

Ki tévedett nagyobbat?

Sminkelj úgy, mint a Victoria's Secret angyal, Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/trend/20171019-sminkelj-ugy-mint-a-victorias-secret-angyal-candice-swanepoel.htmlA Victoria's Secret legdögösebb vadmacskája Candice Swanepoel! Az igazán szemet gyönyörködtető, vágykeltő gazella teste a legkeresettebb fehérnemű márkák „portékája”. Azért valljuk be, a genetikai adottságai irigylésre méltóak, de kőkeményen meg is dolgozik érte, hogy mindig top formában legyen. Trend--Inspirálódj a Disney-mesék világából: bazár!http://www.life.hu/trend/20171016-inspiralodj-a-disney-mesek-vilagabol.htmlA sikeres világmárkák imádják a Disney-hősöket, nem csoda, hogy évről évre előrukkolnak egy mese inspirálta kollekcióval. Mutatunk is néhány izgalmas terméket az elmúlt évekből. TrendOrigoEttől érzik magukat szépnek a magyar nőkhttp://www.life.hu/trend/20171010-a-magyar-nok-kulso-es-belso-szepsegrol-szepsegidealokrol-nyilatkoztak-egy-kutatasban.htmlA nemzetközileg ismert magyar divatmárka, a Cango&Rinaldi legfrissebb kutatásában arra kereste a választ, hogy mit gondolnak a magyar nők a szépségről, mennyire tartják fontosnak a külsőségeket és hogyan befolyásolja önértékelésüket a social media világa. Az online kérdőívet néhány nap leforgása alatt több mint ezren töltötték ki, ami bizonyítja, hogy a magyar nők szívesen megosztják véleményüket a témával kapcsolatban. Trend--5 alkalom, amikor óriásit villantott a 21 éves Bella Hadid (18+)http://www.life.hu/trend/20171005-a-21-eves-bella-hadid-legnagyobb-villantasai.htmlBella Hadid ma ünnepli 21. születésnapját. Fiatal kora ellenére sokat látott modellről van szó: a Lyme-kór miatt feladta olimpiai álmait, majd teljes erőbedobással a modellszakmára koncentrált, és hamar be is érte a népszerűségben nővérét, Gigi Hadidot. Nemcsak azért, mert fantasztikus a kifutón és a divatfotókon, hanem azért is, mert időről időre villant egy nagyot. Mutatjuk is a top 5 legemlékezetesebb villantását! TrendOrigoA legvadítóbb viselet: öltözz műbőrbe!http://www.life.hu/trend/20171012-igy-viseld-a-mubort.htmlAz egyik legvagányabb, legdögösebb viselet az őszi-téli szezonban a műbőr. Érdemes a cipő-táska-öv hármasán túl is keresgélni, habár ezek nagyon fontos kiegészítők, de a ruhatárba is megéri beemelni néhány szuper műbőr darabot! TrendOrigoA 24 legforróbb fotó a 24 éves Palvin Barbirólhttp://www.life.hu/trend/20171005-forro-fotok-a-24-eves-palvin-barbirol.htmlMíg 23. születésnapja alkalmából azokat a vörös szőnyeges megjelenéseit szedtük össze, amelyekkel a világsztárokat is túlragyogta, a 24-et a legpikánsabb fotóival ünnepeljük! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.