Így néz ki Pintér Tibor teljesen kopaszon: fotó

Forrás: Pintér Tibor Facebook oldala -
kopasz Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibort mindenki hosszú fürtökkel ismeri, a színész viszont megunta a hajkoronáját, és kipróbált valami újat: megmutatta magát teljesen kopaszon. A rajongók sokkot kaptak.

Az egyedülálló Pintér Tiborért bomladoznak a nők, legalábbis eddig így volt. A sztár saját bevallása szerint egyszerre több hölgy is szerelmes volt belé, ám ha meglátják friss fotóját lehet, hogy kiábrándulnak. A színész dagadó izmai és hosszú fürtjei miatt volt vonzó megannyi nőnek, de a hajkoronája már a múlté.

Pintér Tibor jobban néz ki hajjal Forrás: Pintér Tibor Facebook oldala

Ráadásul nem rövid frizurára cserélte Pintér Tenya a megszokott félhosszút, hanem teljesen kopaszra! A színész meg is mutatta rajongóinak az eredményt, akik teljesen kiakadtak. Nem értik, miért volt erre szükség, Hogy mindenkit megnyugtassunk, valószínűleg nem történt igazából hajvágás, mindössze az ügyes maszkmestereknek köszönhető az átalakulás.

Botrányba fulladt az erotikus esküvői fotók hulláma http://www.life.hu/trend/20171018-botrany-lett-az-erotikus-eskuvoi-fotokbol.htmlJó ötletnek tűnt az esküvői pajzánkodás, de végül igen komoly következményeket okozott. Trend--Nikki Exotika női külsővel érzi magát teljesnek: fotók http://www.life.hu/trend/20171017-ilyen-no-lett-a-ferfikent-szuletett-nikki-exotika.htmlOrigoEgy szál fehérneműben pózol Ördög Nóra: fotó http://www.life.hu/trend/20171017-igy-szexizik-fehernemuben-ordog-nora.htmlElképesztően szexi fotót mutatott magáról Ördög Nóra. A szánk is tátva maradt! TrendOrigoFriss fotó Renée Zellwegerről: így néz ki a színésznő az újabb plasztikáztatás utánhttp://www.life.hu/trend/20171016-renee-zellweger-igy-nez-ki-az-ujabb-plasztikaztatas-utan.htmlRenée Zellweger arca sokáig egy talány volt a rajongóknak, de nagyon sokat változott a színésznő: mostanában már csak azért furcsa, mert olyan sima, mint egy tükör! Trend--Ilyen apró bugyiban még nem láttad Zimány Lindáthttp://www.life.hu/trend/20171015-zimany-linda-apro-bugyibana-fitparaden.htmlZimány Linda kockás hasát egy írtó szexi fekete bikiniben mutatta meg. TrendOrigoElképesztően néz ki a 77 éves Tina Turner: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171015-elkepesztoen-nez-ki-a-77-eves-tina-turner.htmlNovember 26-án ünnepli 78. születésnapját a rocknagyi, Tina Turner, és még mindig fantasztikusan néz ki. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.