Szexi menyasszonyi ruhában pózolt Weisz Fanni: fotó

fotózás menyasszonyi ruha Weisz Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni egy különleges fotózáson vett részt, ahol igazán romantikus hangulatú fotók készültek róla. 

Weisz Fanni és Péter már egy ideje eljegyezték egymást, ezért szinte biztos, hogy Fanni boldogan mondott igent az egyik esküvői ruhaszalon felkérésére. Hiszen így néhány órára ő is kipróbálhatta azt, ami majd a jövőben rá vár. A szexi modellt csodásabbnál csodásabb menyasszonyi ruhákban fotóztak le, és meg kell hagyni, nagyon jól állnak neki a fehér habos-babos ruhaköltemények.

Az egyik ruháról képet is feltöltött a közösségi oldalára, a követői pedig el vannak ájulva, hogy a fiatal sztár milyen sugárzóan szép. Sorra jönnek az elismerő kommentek, és kedvelésből is már többezer érkezett.

#work @eskuvoclassic Haj: @kisszandra.hairstylist Smink: @szabodoris_

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Ezért nem házasodik össze még Weisz Fanni és a vőlegénye

Már egy ideje jegyben járnak, de esküvőnek még híre sincs. Többen is kíváncsiak lettek, vajon miért nem foglalkoznak a nagy nappal? A kérdésre pedig Fanni és Péter is válaszoltak. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.