Gusztustalanra injekciózta magát Valdir Segato: fotó

izom injekció Valdir Segato
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Injekciózni kezdte az izmait egy brazik férfi, hogy kívánatos és híres legyen. Ám a dolog nem alakult jól...

Valdir Segato építőmunkásként dolgoztt Brazíliában, de nagyon szeretett volna híres lenni, ezért úgy döntött, csinál magával valami feltűnő dolgot. A 48 éves férfit korábban a testalkata miatt csúfolták, mert nem volt elég izmos, ezért elkezdte magát injekciókkal felpumpálni.

Jelenleg ott tart, hogy a zöld színtől eltekintve megtévesztésig hasonlít Hulkra. Minden létező izmot a felsőtestén óriásira duzzasztott, ez pedig természetesen rengeteg egészségügyi kockázattal jár. De Valdirt mindez nem érdekli.

Edzőterembe jár, és folyamatosan fecskendezi magába az illegális szereket. Jelentős a kockázat, hogy egy idő után akár amputálhatják is a végtagjait, de a brazil férfi pillanatnyilag olyan boldog, hogy nem hajlandó az egészségével foglalkozni - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.