szépségápolás smink ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet okunk panaszra, megannyi újdonság érkezett, amit érdemes kipróbálnod idén ősszel. Íme, az öt kedvenc must have kozmetikum, amitől ellenállhatatlan leszel.

Űzd el a fáradtságot, legyen egészségtől ragyogó a bőröd a Neogence C-vitaminos, bőrragyogást fokozó arckrémmel. Halványítja a bőrfoltokat és a szeplőket, növeli a bőröd ellenálló-képességét. A magas C-vitamin jelenléte a krémben segíti a természetes, egészséges ragyogást.

Neogence C-vitaminos, bőrragyogást fokozó arckrém Forrás: Neogence

Próbáld ki a professzionális BEN NYE HD MediaPro krémalapozóit. Ezzel a palettával mindig tökéletes lehet a megjelenésed. Nemcsak a bőrszínedhez illeszkedő alapozót találod meg benne, hanem a korrektort, valamint az arckontúrozáshoz szükséges sötétebb tónusokat is. Előnye ennek a HD minőségnek, hogy selymesen bársonyos lesz a bőröd, ráadásul maszkhatás nélkül biztosít tökéletes fedést.

BEN NYE HD MediaPro krémalapozók Forrás: BEN NYE

A palettamániásoknak jó hír, hogy a Mac Girls kollekció hazánkban is kapható. Hat fantasztikus szemhéjpúder-paletta látott napvilágot, így igazán könnyű megtalálni az egyéniségedhez a legjobban illőt. A személyes kedvencem a "hataloméheseknek" a Power Hungry fantázianevű, szikrázóan gyönyörű, természetes árnyalatokkal fűszerezett szemhéjpúder-paletta, aminek a különlegessége, hogy megbolondították egy, a paletta színeihez harmonizáló highlighttal is. Igazi csemege!

Mac Girls szikrázóan gyönyörű, természetes árnyalatokkal fűszerezett szemhéjpúder-paletta Forrás: Mac Girls

A mattőrület folytatódik a szemhéjfestékeknél is. A Solone Makeup Nude Matt szemhéjfesték-ceruzái egyszerűen fantasztikusak. Pillanatok alatt tudsz készíteni velük természetes hatású szemfestést: kontúrozd alul és felül a szemedet, majd satírozd el, és már kész is a természetes lookod. Nagyon tartósak, ezért nem kell félned, hogy elkenődik vagy összeáll egy csíkba, ráadásul imádnivaló ez a lágy krémesség.

Solone Makeup Nude Matt szemhéjfesték-ceruza Forrás: solone.hu

Az idei szezonban a mély bordós-burgundi ajakrúzs a legnagyobb sláger. A legszebb árnyalatot a Mac Retro Matte kollekciójában találtam meg: az árnyalat a High Drama nevet viseli. Elképesztően izgalmas és szenvedélyes ez a szín. Pillanatok alatt a társaság középpontjában találod magad, ha ezt az ajakrúzst viseled. Részegítően dögös és persze eszméletlenül tartós.

Mac Retro Matte mély bordós-burgundi ajakrúzs Forrás: MAC
5 alkalom, amikor óriásit villantott a 21 éves Bella Hadid (18+)http://www.life.hu/trend/20171005-a-21-eves-bella-hadid-legnagyobb-villantasai.htmlBella Hadid ma ünnepli 21. születésnapját. Fiatal kora ellenére sokat látott modellről van szó: a Lyme-kór miatt feladta olimpiai álmait, majd teljes erőbedobással a modellszakmára koncentrált, és hamar be is érte a népszerűségben nővérét, Gigi Hadidot. Nemcsak azért, mert fantasztikus a kifutón és a divatfotókon, hanem azért is, mert időről időre villant egy nagyot. Mutatjuk is a top 5 legemlékezetesebb villantását! TrendOrigoA 24 legforróbb fotó a 24 éves Palvin Barbirólhttp://www.life.hu/trend/20171005-forro-fotok-a-24-eves-palvin-barbirol.htmlMíg 23. születésnapja alkalmából azokat a vörös szőnyeges megjelenéseit szedtük össze, amelyekkel a világsztárokat is túlragyogta, a 24-et a legpikánsabb fotóival ünnepeljük! Trend--Heti trendjelentés: így fest a plasztika után Kylie Minoguehttp://www.life.hu/trend/20171006-heti-trendjelentes-szerepel-benne-kylie-minogue-emily-ratajkowski-katy-perry.htmlA manapság ritkán látott Kylie Minogue mellett Emily Ratajkowski, Michelle Williams és a világ egyik legszebb családja okozott feltűnést! Mutatjuk is a részleteket! TrendOrigo20 éve gyilkolták meg Gianni Versacét - Így emlékeztek rá!http://www.life.hu/trend/20170927-20-eve-gyilkoltak-meg-gianni-versacet-igy-emlekeztek-ra.html20 évvel ezelőtt történt, 1997. július 15-én, hogy meggyilkolták az akkor legsikeresebb és imádott divattervezőt, Gianni Versacét. Halálának okáról ma is rengeteg teória él, ami viszont biztos, hogy a kivételes tehetségű, sajátos szemléletmóddal megáldott legenda elvesztése nagy tragédia volt. Két évtized múltán, a milánói divathéten az egész szakma előtte tisztelgett. Trend--Dobd fel az outfitedet hímzéssel: bazár! http://www.life.hu/trend/20170925-himzes-ruhakon-es-kiegeszitokon-szuper-trend.htmlA legnagyobb divattervezők is évről évre felkapják ezt a trendet, ami kifinomult, elegáns, máskor vagány és feltűnő. A hímzés mindenesetre nagyon is nőies, érdemes kísérletezni vele. TrendOrigoSminktrendek 2017 őszénhttp://www.life.hu/trend/20170921-sminktrendek-2017-oszen.htmlSzínpompás és szédítően izgalmas őszünk lesz. Ebben a szezonban újra hódít a macskaszem, a füstös szem, és az aranyláz is felütötte a fejét. Az éjszaka királynőinek a vampy szenvedélyessége szinte kötelező, de másképp, mint ahogy eddig azt megszoktuk. Nyolc izgalmas trend közül választhatsz idén. Íme! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.